Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - pomoc oko tuninga
hellboy_90:
pa to i ja kažem... izgleda da su prelagane rolne... koliko bi otprilike trebalo da stavim? kući imam 5.0, 6.3, 7.2 i te narandžaste za koje mislim da su 4.8
koliko bi on trebao da se vrti? koliko ja znam auspuh mi ima najbolju rezonancu od 9300 do 9800 rpm
Mr J:
--- Citat: hellboy_90 - 24 Travanj, 2007, 09:40:41 ---pa to i ja kažem... izgleda da su prelagane rolne... koliko bi otprilike trebalo da stavim? kući imam 5.0, 6.3, 7.2 i te narandžaste za koje mislim da su 4.8
koliko bi on trebao da se vrti? koliko ja znam auspuh mi ima najbolju rezonancu od 9300 do 9800 rpm
--- Kraj citata ---
od oka oko 5.5grama rolice
igor.sb:
kupi set federa za serisko kvacilo (malossi), sifra 29 7454 (130-140kn), stavi srednje tvrdoče mislim da su zuti, a posto imas multivar trebali bi ici oko 6,0g, tako je barem na piaggio masine, zar ne?
inace vidim da je ista tema kao sto je i na ss-u samo sto je ovdje 17min poslje stavljena, ma jel ti to provjeravas tko ce bolje odgovore napisati (sala mala)
vidim da je PALAC pisao 4,8 role, ali cito na seriskom variju
hellboy_90:
mogu da stavim žute malossi federe, koštaju 10€. šta da radim? da stavim to? ili da kupim set (a nemam ni dinara)
ne znam zašto ima ovako lošu krajnju... msm i sa težim rolnama (6.3g tj. serijske) ide 94-95 max... a nemam ništa između 6.3 i 5.0... lol
2 igor.sb nisam proveravao, nego su me tamo svi iskulirali hahahha :toothy9:
igor.sb:
nesta mi nije jasno....kako mozes kupiti samo zute, ako cijeli set federa kosta 140kn, nadam se da ne mislis na centralni zuti
pa trebalo bi ici 6,0 kao sto su i ostali stavljali na piaggio masine sa spuhom i multivar
odi na ss forum, potrazi alfin topic u FAQ-u (negdje pred kraj) pod naslovom ''stavio zx-a na nrg-a'' pa si malo pogledaj koje je on kombinacije imao i na kojim okretajima je radilo, pa si malo usporedi...drugo ne znam sta da kazem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju