probao sam vozit i s lancanim i obican, ja bi radije uzeo znaci obican, ma da je ovaj lancani malo lijepsi, za vozit je derbi super, po zavojima je stabilan itd itd, ima dobre kocnice, ako kupis neke bolje gume i ako ides divljat malo po zavojima, istrugat ces plastike doljnje al lako za to...
e sad jedino sta mi se ne svidja, ako padnes, to se sve raskaseta u 500 komada, plastike pucaju ko lude, a i podnice se iskrive odmah, zanam to na nekoliko primjera, prijatelj se prosle godine razbio, pao na lijevu stranu, pukla prednja plastika, i bocna, ma da su bile malo postrugane...
motor je lijep i da se super sredit uz malo maste,
ja imam nrg i jako sam zadovoljan, serijski ide ko i svi piaggio motori tipa runner, derbi,
ali moja preporuka ti je gilera runner, jer imas djelova na svakom koraku, sto se tice plastika, itd, udoban je motor ima velik sic, itd
nova aprilia SR za vozit predobra znaci za zavoje itd, vilice prednje i kocnice su extra, jedino za suvozaca ima malo manje iza mjesta, a kod runnera, i nrga ima puno vise, neznam, sta god da uzmes neces pogrijesiti, ali jedino ja nebi derbi radi losih plastika, sve ostalo je super...