Svaka čašt,hvala
Uzeo bi novi klip+karike+dihtunge bez obzira na sve.
Jel imaš možda kataloški broj od toga svega?E da jesi ti svoj cilindar odnio pohonat ili polirat ? Kako? Čime?
Skut mi ima 22000km i ne znam koliko je pametno stavljat taj kit a da ne mjenjam ležajeve na radilici?
Kako si zadovoljan? Jel se baram osjeti razlika?
ima kataloški broj na polinijevoj stranici, tamo je isti katalog kao i šta imaju kataloge u amitradeu i ovdje u Ri.
A sad zadovoljan ili ne teško je reć,kad stavim serijski auspuh javim ti dojam jer sa xpro ima snage kao neka serijala sa dobro poštelanim spuhom i multivarom kroz ubrzanja dok je krajnja debelo ispod km/h.
Ša se tiče moje mašine imala je 20200 km kad sam stavio kit. Igličasti nije nitko živ imao, trebalo ga je čekat dva tjedna a meni je dihtung prošao i voda malo ušla u cyl tako da je rastavljanje bilo neminovno i morao sam ga sastavit u dva dana jer skuter mora bit pegla 12 sati na dan,vozit bez greške od 8 ujutro do 8 navečer pa sam stavio stari igličasti i sad tako vozim.
Prvo ću sad kad mi prođu ispiti stavit serijski spuh pa onda ZX-a pa onda xpro vratit natrag. Imam dosta setova rolina/federa/šuštica pa ću moć valjda naštelat bar približno al mislim da će se razlika osjetit, znam ja kad on ima momenta i snage a kad ne.
Ja cilindar nisam nosio ni brusit ni honat ni polirat ništa. Košuljica je bila malo potrošena na dijelu prema glavi sa strane auspuha al tako je to na svakom horizontalnom cilindru pa me nije brinulo previše, pošto imam kurblu osjetilo se je veliko povećanje kompresije i do dan danas nakon 1500km nije pala ni malo jer ga na kurblu krešem stalno pa osjetim
Ša se tiče potrošnje nisam osjetio neku veliku razliku od 0,7 kad se sam vozim do 1,2litre kad vozim nekog frenda/curu.
Znam da može bolje, znam da može brže ić al nemam vremena, prekjučer su mi zamalo maznuli lasera xpro pa sam ostao bez jednog nosača,dihtunga na cilindru i tako pa moram skrpat to sve opet da se mogu vozit.
Sve u svemu ako imaš još pitanja reci.