Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG power-bi mi preporucili ovaj moj tuning setup??
J.U.R.C.A:
--- Citat: dhorvat - 09 Lipanj, 2009, 14:19:49 ---Odakle tebi da ZX na Trophyju ide jače od ZX-a na MHR Replici? ???
--- Kraj citata ---
godine iskustva i staza...
NRG sa trophyem i sa RR (slicno kao zx mozda 100 200 okretaja vislji peak power)
17.5 frga pravilno ustelana, multivar i 10 posto dulaj getriba
vs
nrg sa replicom , zxom , 17.5 , multivar serijska getriba...
u svim segmentima jaci trophy..
oba su bila stelana od moje ruke i pravilno
replica na zxu radi daleko od svoje max snage a trophy radi na max snazi.. razlika u cjeni 40 posto jeftiniji trophy...
dhorvat:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Lipanj, 2009, 14:25:30 ---godine iskustva i staza...
NRG sa trophyem i sa RR (slicno kao zx mozda 100 200 okretaja vislji peak power)
17.5 frga pravilno ustelana, multivar i 10 posto dulaj getriba
vs
nrg sa replicom , zxom , 17.5 , multivar serijska getriba...
u svim segmentima jaci trophy..
oba su bila stelana od moje ruke i pravilno
replica na zxu radi daleko od svoje max snage a trophy radi na max snazi.. razlika u cjeni 40 posto jeftiniji trophy...
--- Kraj citata ---
Ako znaš iz iskustva onda OK. Ja sam vozio staru MHR replicu od dottorea iz 2001. ja mislim i zx iz iste godine i moram priznat da je to stvarno bio midrace.
Ako ova nova replica na ZX-u nejde bolje od trophyja onda je to stvarno banana. Makar trophy kod mene na minarelliju je mnoge začudio :icon_biggrin:
J.U.R.C.A:
--- Citat: dhorvat - 09 Lipanj, 2009, 14:47:43 ---Ako znaš iz iskustva onda OK. Ja sam vozio staru MHR replicu od dottorea iz 2001. ja mislim i zx iz iste godine i moram priznat da je to stvarno bio midrace.
Ako ova nova replica na ZX-u nejde bolje od trophyja onda je to stvarno banana. Makar trophy kod mene na minarelliju je mnoge začudio :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
trophy na minarelliju nije nit priblizno jak trophyu na piaggio agregatu...
dobitna ,jeftina za ugradnju i odrzavanje,a trajna kombinacija je trophy , neki spuh rr,zx ili slican koji se ne vrti
serijski karb 17.5,red sponge,multivar i ~10 posto getriba
skut radi kao serijala ,ubrzava slicno serijskom vxr 200 ako se pravilno nastela , ima krajnju oko 110,115 zbog dulje getribe.
garantiram 20000 KM na serijskoj radilici,paljenje na alnaser,paljenje na prvi zub!!
dhorvat:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Lipanj, 2009, 14:59:59 ---trophy na minarelliju nije nit priblizno jak trophyu na piaggio agregatu...
dobitna ,jeftina za ugradnju i odrzavanje,a trajna kombinacija je trophy , neki spuh rr,zx ili slican koji se ne vrti
serijski karb 17.5,red sponge,multivar i ~10 posto getriba
skut radi kao serijala ,ubrzava slicno serijskom vxr 200 ako se pravilno nastela , ima krajnju oko 110,115 zbog dulje getribe.
garantiram 20000 KM na serijskoj radilici,paljenje na alnaser,paljenje na prvi zub!!
--- Kraj citata ---
Znači i minarellija si složio i isprobao? ::)
Jer vozio sam novog NRG-a sa Polini Sportom, naturpijanom po Yasuni R-u (by hac) koji je bio gore, multivar 2000 i ja sam na ubrzanju sa ZX-om isti ko on. Sve uštelano s tim da je on imao serijski karb ali sa većom diznom (85 čini mi se) i izvađena lulica sa airboxa :icon_thumright:
I moj trophy bio tad 25 tisuća km "star". Prvi klip i dihtunzi, druge karike
Antares:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Lipanj, 2009, 14:09:38 ---Ja neznam zasto svi forsirate tu replicu. To je smece od kita,previse kosta premalo daje!
--- Kraj citata ---
To mislis u kombinaciji sa ZX-om ili općenito? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju