Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG power-bi mi preporucili ovaj moj tuning setup??
dhorvat:
--- Citat: svabo17 - 10 Lipanj, 2009, 00:18:40 ---evo sutra idem kupit Mhr replica kit jer sam dobio jeben popust i zato sam se odlucio protiv trophya(radi popusta)
al jos jedno pitanje:
ja kanim taj motor vozit od sad pa prek ljeta do max.10 mj. i napravit 1000km max.!
tak da neznam dal da ulozim jos 1600kn za spuh ak vec imam ZX doma.
meni je najvaznije da mi motor ima UBRZANJE!
i brzinu do realnih 90km/h(to je meni cist dovoljno)
iskreno mi recite kolko cu ja kao LAIK primjetit razliku ak stavim ZX i kad bi stavio MHR replica spuh/gianelli shot??????????????!!!!
sorry ak sam dosadan al fala na odgovoru!;)
--- Kraj citata ---
Makar dobro ti kaže kolega da ti je Trophy puno isplativiji. I ako paziš ko ja na hladno, neuništiv je praktički. MHR replica spuh i Gianelli Shot (odnosno TP Nardo) su dva spuha koji nemaju veze jedan s drugim :icon_thumright:
MHR replica je puno slabiji spuh :laughing7:
svabo17:
ma mhr replica kit za 1200kn.
a zapeo sam za njega jer mi stari daje pare za to friziranje a njemu su u ducanu rekli da je za piaggio naj malossi i tak on ima misljenje da je MALOSSI BEST.i nemres mu suprotno dokazat!;))))))))))))))))
kit je kupljen. i sad cu onda uzet GIANELLI SHOT spuh i bit cu sretan i zadovoljan...bar se nadam! ;D
SVima zahvaljujem na pomoci!
pozdrav
P.S. leovince ZX kojeg sam imo sam se dog s frendom koji ce mi ga slagat da cu ga njemu dat za njegov rad....tak da
dhorvat:
--- Citat: svabo17 - 10 Lipanj, 2009, 12:30:27 ---
P.S. leovince ZX kojeg sam imo sam se dog s frendom koji ce mi ga slagat da cu ga njemu dat za njegov rad....tak da
--- Kraj citata ---
Hoćeš reći da će ti frend slagat i uštimat kit za ZX-a? :icon_scratch:
Jer za Narda je poželjna malo šiljastija igla i veći fergazer npr. dellorto 21. Uz naravno, veću diznu :happy3:
Sve u svemu, sretno :icon_thumright:
svabo17:
pa ono ZX nije skroz nov iz ducana i tak cu neke dugove pokrit.
kolko inace treba VREMENSKI da se to sve zmontira na skuter????
I kolko bi bila realna CIJENA za taj rad+ustimavanje ????
odn. kolko ekipa inace trazi u radionama z atkav rad u prosjeku??
Antares:
U ovlaštenim piggio servisima bi ti računali vjerojatno 5h ako ne i više, a koliko se sjećam sat je nekih 150kn.
@JURCA:
di to ima trophy za 870kn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju