Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG power-bi mi preporucili ovaj moj tuning setup??
svabo17:
pozdrav svima...eto dobio sam novog NRG i hocu ga nabrijat malo.
Jer mogu ovo stavit i dali cu bit kolko tolko zadovoljan stim???
dali ce mi se stalno nes pokvariti????
ovak:
Malossi MHR replica kit
Leo vince zx (posto sam ga dobio za poklon od ujaka)
malossi multivar
a karburator nek ostane serijski 17.5
i sitnice tipa federi i rolice lakse...
fala decki na sto brzem odgovoru!?? :)
radomir.g:
Za replicu je samo slab taj auspuh.. A i karburator bi mogao staviti veci, cisto radi boljeg hladjenja i nesto boljih performansi
dhorvat:
--- Citat: svabo17 - 09 Lipanj, 2009, 13:47:43 ---pozdrav svima...eto dobio sam novog NRG i hocu ga nabrijat malo.
Jer mogu ovo stavit i dali cu bit kolko tolko zadovoljan stim???
dali ce mi se stalno nes pokvariti????
ovak:
Malossi MHR replica kit
Leo vince zx (posto sam ga dobio za poklon od ujaka)
malossi multivar
a karburator nek ostane serijski 17.5
i sitnice tipa federi i rolice lakse...
fala decki na sto brzem odgovoru!?? :)
--- Kraj citata ---
Kit je OK i solidno radi sa tim spuhom. Ne izvlači maximum, ali se vrti na nižim okretajima što rezultira većom dugotrajnosti mašine i manjoj opterećenosti na radilici koja je serijska u tvom slučaju.
Multivar 2000 obavezno.
I riskantan je karb, 3alfa3 je imao problema čini mi se s njim isto na MHR replici. Zacviko mu je radi presiromašne smjese na manjim otvorima gasa. Moraš izvaditi limić na usisu fergazera i staviti veću diznu, eventualno šiljastiju iglu staviti... Ima tu igranja :icon_tongue:
Ako to složiš kako treba svakih 10000 km promijeni karike, čuvaj mašinu dok je hladna, i to je to. Nebi trebalo biti problema :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
Ja neznam zasto svi forsirate tu replicu. To je smece od kita,previse kosta premalo daje!
na zx,17.5 i multivar,stavi top trophy obzirom da se radi o piaggio agregatu.
replica ti treba okretaje a zx nemoze gore tako da ce motor sigurno bolje ici sa trophy plus zx nego replica plus zx,a bit ce dugotrajniji.a da ne govorimo o slucajnom cviku ili nesto(samo pobrusis cilindar i stavis prvu speciajalu klip).
dhorvat:
--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Lipanj, 2009, 14:09:38 ---Ja neznam zasto svi forsirate tu replicu. To je smece od kita,previse kosta premalo daje!
na zx,17.5 i multivar,stavi top trophy obzirom da se radi o piaggio agregatu.
replica ti treba okretaje a zx nemoze gore tako da ce motor sigurno bolje ici sa trophy plus zx nego replica plus zx,a bit ce dugotrajniji.a da ne govorimo o slucajnom cviku ili nesto(samo pobrusis cilindar i stavis prvu speciajalu klip).
--- Kraj citata ---
Odakle tebi da ZX na Trophyju ide jače od ZX-a na MHR Replici? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju