Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power-bi mi preporucili ovaj moj tuning setup??

<< < (3/5) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: Antares - 09 Lipanj, 2009, 16:04:26 ---To mislis u kombinaciji sa ZX-om ili općenito? :)

--- Kraj citata ---
opcenito....
previse love za neki base kit...a replica to je i svi koji je uvrstavaju u midrace lazu samog sebe a i ostale nas!

J.U.R.C.A:

--- Citat: dhorvat - 09 Lipanj, 2009, 15:22:59 ---Znači i minarellija si složio i isprobao?  ::)

Jer vozio sam novog NRG-a sa Polini Sportom, naturpijanom po Yasuni R-u (by hac) koji je bio gore, multivar 2000 i ja sam na ubrzanju sa ZX-om isti ko on. Sve uštelano s tim da je on imao serijski karb ali sa većom diznom (85 čini mi se) i izvađena lulica sa airboxa  :icon_thumright:

I moj trophy bio tad 25 tisuća km "star". Prvi klip i dihtunzi, druge karike

--- Kraj citata ---
nisam rekao za minarelija
minareli mi je bio full base kit i srednji midrace...
dakle malossi sport zx i ostale komponente !
i duo plus nardo i ostale komponente!

svabo17:
fala decki na brzim odgovorima...

mhr replicu bi htio i dalje...
jedino me sad taj ZX muci kad i sam znam da je mozda malo preslab.mozda bi ga onda prodao pa uzeo neki prikladniji.

KOJI spuh bi bio ok na taj kit????
i DI NABAVIT te odgovarajuce ispuhe?????? :dontknow:

smmania:
mhr replica kit i mhr replica spuh  to je to il ako hoces jaci spuhic yasuni c16

aeroxtuning:

--- Citat: smmania - 09 Lipanj, 2009, 18:05:12 ---mhr replica kit i mhr replica spuh  to je to il ako hoces jaci spuhic yasuni c16

--- Kraj citata ---
ma kakav c16.....jedino ako preradis replicu...ako hoces jaci spuh stavi yasuni r,3alfa3 ima takav setup pa pitaj njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju