Kako se je sjecam, novi ima 32ks Usput je to cross masina, nju bi variomat unistio za par dana, tako da nije isto serijski 32ks na crossu i skuteru
Ja nebih prckao oko straznjih derbijevih vilica, vec bi stavio SX-ove, samo bih promjenio tocak ili samo gumu
Ne nebi bilo variomata jer bi to bio skuter na brzine.. Gume su ok kao i amortizeri.. jedino sto bi promjenio stavio bi felgu od derbia 250 koji ima 2 diska.. Skuter bi iso najmanje 160. to treba i zaustaviti..
Neznam zato projekt nebi uspio. Pa i nije to tako strasan posao. Buduci da mi skola jos uvike traje, projekt cu napraviti preko ljeta.
Iskreno da idem neki dobri kit kupit , pa na to jos radilica, pa ferg, pa usisne lamaelice, pa kompletni prijenos i jos na kraju stelanje..
I dođe ti lijepo sve oko 15k. i kaj onda? jedino sta imas je 15-20 ks, a ovako sa KTM masinom imas 35( standardna ima 30ks, 35 ima zbom FMF spuha). Tako da cu ja lijepo prije svega kupiti novi klip, tako da sam siguran i motor hop gore na skuter a KTM prodat u dijelovima!
Ako mi projekt uspije, javim vam se, pa nabacimo koji race!