Prvi problemi...
pošto nemam alat za skinut multivar odvezao sam ga kod jednog servisera da mi role promjeni i stavi remen...došao po probni krug a on nemože 60 navuč,vratio nazad stari remen(obični koji je prošao vjerovatno jako puno i cvili kod kretanja) a novi vadi van(on je malo kraći/dali je kraći jer se stari razvukao ili su u piag. centru opet zjebali stvar???) i opet ja probni krug kad on jedva 40 kmh...-vratili kevlar i kaže mi odi doma ja neznam šta je raskopaj ga i pogledaj...
putem kući od 30-40 kmh krepa naravno,poludio sam ieko idem prvo sviječku pogledat -imo sam šta i vidit na zadnja 2 navoja se držala/promjenio novu stegao dobro i lud start...
Zanima me još par stvari,krajnja brzina mi je sada slabija za cca 8-10 kmh(role su iste gramaže jedino je remen drugačiji),dali da čekam nekih 200 km da sve "sjedne" kak treba(to mi serviser savjetovao) ili da kupujem neki drugi remen???
Stavio sam novu NGK(propisanih vrijednosti),koja je za runner idealna/propisana sviječica???
Nakon slaganja s prijateljima sam otišao na tour the okolna sela i nabio 90km,e sad kad sam došao kući skužio sam da TT-ac čudno radi zatvorio izlaz na spuhu i nije se ugasio nego na topu negdje pušta...pitanje je kako mi to utječe na performanse skutera i dali mogu samo top promenit pošto doma imam još jednog TT-a koji je OK(nisam oko spuha nikad prtljo pa me to zanima)