Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (19/21) > >>

Benjamin:
za piaggio takoder u ducanu za rezervne djelove za traktore oko 12kn kosta zarulje 35w kaj pase na stalkera...dok orignal kosta 30. ;D

crazy marek:
onda spoji zarulje direkt na aku...i boli te k**ra* :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Area51 - 22 Svibanj, 2009, 15:00:30 ---Neznam zašto se svi busate o prsa sa Robertovom lunom, kada svi znamo koliko je truda uloženo u tu lunu i da su na kraj krajeva na Robertovoj luni full mina setup. Mislim da neću puno fulat ako kažem da su od orginal lune na Robertovoj ostale samo plastike. Iako opet tvrdim da luna puno pristojniji, dugotrajniji, kvalitetniji skuter od pravih "kineskih" skutera.

Što se tiče konkretno puknute glave, vjerujem da je to bila tvornička greška, nadam se izoliran slučaj i to je gotova stvar.
Što se tiče struje, nebih ulazio u to jer stvarno nemam pojma o tome osim osnovnih stvari.

--- Kraj citata ---
ovdje ne govorimo o sadašnjoj luni nego o vremenu kad je još bila serijala.

animatrix:

--- Citat: robert - 22 Svibanj, 2009, 21:50:00 ---nije vrag da još uvjek kupujete te preskupe žarulje za prednji far u servisima?
ja sam ih kupio u rijeci za 12 kuna komad.

--- Kraj citata ---

ja za 10kn obje  :glasses9:

Kemo_nrg:

--- Citat: luna500rr - 22 Svibanj, 2009, 09:21:32 ---Nija nisam imao nikakvih kvarova i istina je da nisu ni nrg ni nezan sta puno brzi od serijske lune, ali osjetno bolju vuku uz brjeg. NRG ode jednostavno 3-4m u startu, kao da se odgurnuo od mene nogom, a poslje paralelno ubrzavamo do 60, kada nrg nastavi ubrzavat do pitaj boga koliko, ali ni to nije nesto puno vise :icon_scratch:
Skidam kapu samo apriliji ajnspric sa ona dva zadnja okrugla stop svjetla, mislim sr ili rs, neznam kako se tocno zove, ono ide bolje neg ijedan piaggo ili neznan sta i brzi je od moje lune sa auspuhom i 3,7 rolicama i u ubrzanju i u krajnjoj :notworthy:
Po meni je taj motoric najlipsa i najbolja moguca serijala sto postoji

--- Kraj citata ---

luna serijska nrg-u(apriliji,gileri,aeroxu...) serijskom nije ni do koljena, nit je brza na startu nit ima bolje ubrzanje nit ima vecu kranju nit uz stranu ide brze nit niz stranu ide brze, znaci kako god okrenes    :occasion18: :occasion13:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju