Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
b_l_a_c_k:
--- Citat: Kemo_nrg - 23 Svibanj, 2009, 00:54:19 ---luna serijska nrg-u(apriliji,gileri,aeroxu...) serijskom nije ni do koljena, nit je brza na startu nit ima bolje ubrzanje nit ima vecu kranju nit uz stranu ide brze nit niz stranu ide brze, znaci kako god okrenes :occasion18: :occasion13:
--- Kraj citata ---
eto ti mi reci...
Crazy Kuree:
luna i jest najbolji od svih kineza i najljepši... fino je samo što su zbog kineza pale cijene polovni skutera, al ne volim vidit kad ima svaka druga osoba kewey i svud gdje god se okreneš kewey, još ima šabana pa glume face na takvom motoru :headbang:
babb0:
--- Citat: Kemo_nrg - 23 Svibanj, 2009, 00:54:19 ---luna serijska nrg-u(apriliji,gileri,aeroxu...) serijskom nije ni do koljena, nit je brza na startu nit ima bolje ubrzanje nit ima vecu kranju nit uz stranu ide brze nit niz stranu ide brze, znaci kako god okrenes :occasion18: :occasion13:
--- Kraj citata ---
ako kupis novog nrg,apriliju,gileru ili areoxa potrosio si cca 18tkn...
ako kupis novu lunu potrosio si 7,5tkn...
to je 10,5tkn razlike, i bilo bi cudno da idu isto.
luna500rr:
--- Kraj citata ---
I meni se cini da je ovaj NRG ozbiljno razjeban, kad mu kinez zapinje :laughing7:
S drugim digićima sam se trkao tek kad sam stavio auspuh i prica se malo promjenila :glasses2:
Kemo_nrg:
--- Citat: luna500rr - 23 Svibanj, 2009, 08:43:46 ---I meni se cini da je ovaj NRG ozbiljno razjeban, kad mu kinez zapinje :laughing7:
S drugim digićima sam se trkao tek kad sam stavio auspuh i prica se malo promjenila :glasses2:
--- Kraj citata ---
eh *ebiga sad, haj necu se svadjati :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
@babb0: ma znam ja da je razlika velika,nisam ni ja kupio nov scooter, al ovaj luna500rr kaze kako su im skoro iste performanse :o , a NISU ni blizo :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju