Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
marko1990:
evo frend ima Lunu vision kojih god dana i napravio je oko 6000 km!Skut je redovito servisiran i odrzavan,
ono kaj je najbitnije skut nikad nije bio forsiran i frend mi ga stvarno prije svake voznje zagrijavao i polako vozio.
Setup je zx,crveni federi kvacila,role 4.1 g.....to je sve..
Neki dan se vozio iz skole i veli odjednom je nekaj puklo,veli da se jako culo,brzo je ugasio skut,došo ja odmah do njega i mi rastvalili skut,odmah sam znao kaj bi moglo bit pošto skut nije palio i kompresije nije uopće bilo.....evo slike pa pogledajte..... :sad3:
sve 5 složili smo drugu gore ali nije mi jasno zakaj je uopće došlo do puknuća..... :icon_scratch:
http://www.imagesforme.com/show.php/500552_Glavacilpukunuta.JPG
mrcina:
zvrcni betu moto u svetoj nedelji i pitaj servisera možda ti pomogne.
ali ako idemo logički gledati zašto puca glava:
1 logika - premor materijala
2 logika - loš materijal
3 logika - loše složen skuter u tvornici
4 logika - loše složen skuter od strane nekog tko je prepravljao skuter
5 logika - preopterečen motor
e sad pošto je bilo izmjeni na pogonskom dijelu skutera moglo bi biti 1/2/5 jer skuter je išao na serijali i star je godinu dana.
marko1990:
ma sve kuzim al opet j****u pa kaj su tak lose kvalitete ti jebeni kinezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry9:
Chupsy:
onak dobro jutro, možda je neravnomjerno glava bila stegnuta
ili je kompresija bila prejaka :icon_biggrin:
a to kaj nije bio forsiran to reci nekom drugom jer luna sa zxom je itekako forsiranje za takav motor
veka84sb:
--- Citat: Chupsy - 20 Svibanj, 2009, 12:47:30 ---
a to kaj nije bio forsiran to reci nekom drugom jer luna sa zxom je itekako forsiranje za takav motor
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem ! Imao "kineski "skuter i otisli lezajevi i radilica samo od ZX-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju