Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (18/21) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: luna500rr - 22 Svibanj, 2009, 09:21:32 ---Nija nisam imao nikakvih kvarova i istina je da nisu ni nrg ni nezan sta puno brzi od serijske lune, ali osjetno bolju vuku uz brjeg. NRG ode jednostavno 3-4m u startu, kao da se odgurnuo od mene nogom, a poslje paralelno ubrzavamo do 60, kada nrg nastavi ubrzavat do pitaj boga koliko, ali ni to nije nesto puno vise :icon_scratch:
Skidam kapu samo apriliji ajnspric sa ona dva zadnja okrugla stop svjetla, mislim sr ili rs, neznam kako se tocno zove, ono ide bolje neg ijedan piaggo ili neznan sta i brzi je od moje lune sa auspuhom i 3,7 rolicama i u ubrzanju i u krajnjoj :notworthy:
Po meni je taj motoric najlipsa i najbolja moguca serijala sto postoji

--- Kraj citata ---
taj nrg je gadno razštelan ako ga ti moreš držat u ubrzanju i ako ta aprilia ajnspric ide dobro, neznam onda šta bi reko za novi runner

animatrix:
ma daj, kako bi runner trebao bit brzi od nrg-a recimo, ako dijele isti motor? i ja sam jednom dobio nrg-a jer se gusio pri punom gasu... i ja kazem da je ditech odlican motor ako ne potrefis zajebanoga..

Crazy Kuree:

--- Citat: animatrix - 22 Svibanj, 2009, 17:11:52 ---ma daj, kako bi runner trebao bit brzi od nrg-a recimo, ako dijele isti motor? i ja sam jednom dobio nrg-a jer se gusio pri punom gasu... i ja kazem da je ditech odlican motor ako ne potrefis zajebanoga..

--- Kraj citata ---
A mislim na novu seriju runnera zato što je skoro izašla pa su većinom sve u super stanju, a taj nrg more bit i starija verzija uglavnom prepostavljam da ima dosta godina jer treba bit dosta sjeban da bi ga ti mogo pratit... ditech su jedne od najgori mašina kod nas zbog čestih kvarova većinom nastali zbog goriva našeg.... imaju kod nas nekoliko luna, moj rođak s novim runnerom i revrse auspuhom pojede lunu u startu isto koda je 125 2t a za krajnju nemoram ni pričat jer ide 105 po njegovom satu

animatrix:
nrg mc3 star mozda 2 godine, serijala samo skinute blokade.. nekidan je promjenio rolice i mislio je vecu diznu stavljati zbog toga, al zasad ide jako fino.. ma da mu mogu konkurirati trebao bih promjeniti pola dijelova prijenosa i motora.. takav fanatik nisam...

robert:
nije vrag da još uvjek kupujete te preskupe žarulje za prednji far u servisima?
ja sam ih kupio u rijeci za 12 kuna komad.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju