Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
animatrix:
sto se tice moje lune, kupio je sa 1300km, napravio servis koji je trebao bit na 1000, na 2k mi se sjebao karburator, zamjenili ga, skinio blokadu, solidno je isla, akumulator uvijek pred krajem bio, pocetkom godine sam si napravio prekidac koji iskljucuje aku da se ne prazni dok je skut ugasen, ako ne racunam sto sam 10ak puta ostao bez goriva i gurao, onda sam jucer prvi put gurao jer sam je oprao na praoni i nije htjela upalit kuja :icon_biggrin: i da, kurbla mi nekidan prosvirala... a elektro paljenje me jebe u zdrav mozak, katkad verglam po pola minute i nece, katkad na dodir upali... a aku sam jucer potrosio... bit je u sitnicama, ja sam dosta cesto imao tako nekih sitnih problema koji iritiraju... tipa zarulje, u nesto vise od pola godine 2 zarulje krepaju, a da ih zamjenis moras skinit masku, i to 30kn je komad ???
paux:
ja sam sa svojom do sad prešao 4500km. nikad me nije ostavila. aku je jako loš ali tu je garancija pa nek ga mjenjaju. ubrzanje je dosta tromo sa malom rupom od 30 do 40km/h. krajnja 60,neznam jel ima prsten na variu :dontknow: od ostalog ulaganja promjenio sam samo svjećicu :)
crazy marek:
a zarulje ti krepavaju zbog slabe struje na malim okretajima i to zaruljama smeta.............ja sada stavljam komplet namotaje..magnet itd....od roxa :icon_thumright:
gozz:
--- Citat: crazy marek - 22 Svibanj, 2009, 12:35:35 ---a zarulje ti krepavaju zbog slabe struje na malim okretajima i to zaruljama smeta.............ja sada stavljam komplet namotaje..magnet itd....od roxa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne smetanjima slaba struja... To ih zapravo i štedi...
Nebi vjerovali što zapravo šteti tim žaruljama...
mrcina:
čuj u malim okretajima ne svjetle one manje več žmirkaju(pulsiraju) a to ide ovako jače svetlo jača struja-slabije svjetlo slabija struja i tako u nedogled što se događa sa volframovom žičicom zagrije se pa se ohladi zagrije se pa se ohladi a sve u vremenu od 5 minuta kad si na semaforu. kako dugo bu ta nit izdržala to pulsiranje puuuuuuuuno manje nego da svjetli slabijim intenzitetom ali non stop ili jačim intenzitetom non stop.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju