Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (13/21) > >>

robert:
samo ti stavi onu bakelitnu i onda  operi skuter pa ćeš vidjet.  ;D

Crazy Kuree:

--- Citat: gozz - 21 Svibanj, 2009, 14:26:40 ---He he, što je kinez bio u krajnjoj parkirnoj poziciji?

A gle, ko voli, nek izvoli... Meni nebi na pamet palo kupovat 3 puta skuplji skuter, jer znam da nije 3 puta bolji  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Nemogu ti pokazat kad nemam više serijalu al s ovim sad setupom pod dvoje na zadnjem obilazim na krajnjoj kewey matrixa kojem krajnja 68 km/h... ak baš ne vjeruješ napravit ću video zapis... uostalom to nije neko čudo tu je ekipa sa foruma koji isto to mogu

veka84sb:
Jucer sam vozio jednog ponosnog vlasnika kineskog skutera kojem cak to nije ni prvi kinez nego drugi!!! Krepao mu skuter i ja ga povezem do kuce ,nakon voznje na Runneru 50ccm sa ZX (znaci nas dvojica) morao sam decka uvjeravati da mi je skuter 50ccm ,a ne 125!  ;D

gozz:
Joj dečki, ma kako možete lupati ovakve nebuloze... Pa nemrete uspoređivati setup skutere sa serijskim kinezima...

Pa ko da ja velim da sa svojim CBR-kom na zadnjem perem vaše setupove...

Ma dajte se skockajte...

Robert vozi Lunu, nikad ništa osim lulice.
Ja vozim Lunu. Nikad ništa osim kaj mi je pukla glava, i tadad me Robi pomogao odšlepati i nova glava za 150 kn, i piči dalje.

SVAKI dan SVAKI!!! Se vozim na posao i natrag sa svojom odblokiranom Lunom, i po zimi na -10 bez smrznutih fergazera, i to ujutro pali na prvu, na gumb, kurble nisam vidio... Slow i Robi su dokaz!!! i to vozim- (odblokiranom znači SAMO maknut prsten s variomata) i Luna ide 65-70 km/h sa dobrim vjetrom u leđa...

I svaki dan susrećem curice i starije gospodine na svojim enegryima, runnerima itd, koji su isto tako SAMO!!! odblokirani, bez kitova, setupova i sl, i NISU bog-zna-što bolji od mene... Neki na startu ode 3 metra ispred mene, neki je paralelno samnom, neki u krajnjoj ide 3 km/h brže od mene, neki su meni uz bok. A ja imam 90 kg, tako da ne pričajte gluposti!!!

A ono što 3Alfa3, Slow i ostali vele, da, postoji ogromna razlika u ciklistici, ali kako i sami kažu, ciklistika u skutera je ko preciznost u sačmarice, i ne opravdava 3X veću cijenu...

luna500rr:

--- Citat: gozz - 22 Svibanj, 2009, 08:54:51 ---Joj dečki, ma kako možete lupati ovakve nebuloze... Pa nemrete uspoređivati setup skutere sa serijskim kinezima...

Pa ko da ja velim da sa svojim CBR-kom na zadnjem perem vaše setupove...

Ma dajte se skockajte...

Robert vozi Lunu, nikad ništa osim lulice.
Ja vozim Lunu. Nikad ništa osim kaj mi je pukla glava, i tadad me Robi pomogao odšlepati i nova glava za 150 kn, i piči dalje.

SVAKI dan SVAKI!!! Se vozim na posao i natrag sa svojom odblokiranom Lunom, i po zimi na -10 bez smrznutih fergazera, i to ujutro pali na prvu, na gumb, kurble nisam vidio... Slow i Robi su dokaz!!! i to vozim- (odblokiranom znači SAMO maknut prsten s variomata) i Luna ide 65-70 km/h sa dobrim vjetrom u leđa...

I svaki dan susrećem curice i starije gospodine na svojim enegryima, runnerima itd, koji su isto tako SAMO!!! odblokirani, bez kitova, setupova i sl, i NISU bog-zna-što bolji od mene... Neki na startu ode 3 metra ispred mene, neki je paralelno samnom, neki u krajnjoj ide 3 km/h brže od mene, neki su meni uz bok. A ja imam 90 kg, tako da ne pričajte gluposti!!!

A ono što 3Alfa3, Slow i ostali vele, da, postoji ogromna razlika u ciklistici, ali kako i sami kažu, ciklistika u skutera je ko preciznost u sačmarice, i ne opravdava 3X veću cijenu...

--- Kraj citata ---

Nija nisam imao nikakvih kvarova i istina je da nisu ni nrg ni nezan sta puno brzi od serijske lune, ali osjetno bolju vuku uz brjeg. NRG ode jednostavno 3-4m u startu, kao da se odgurnuo od mene nogom, a poslje paralelno ubrzavamo do 60, kada nrg nastavi ubrzavat do pitaj boga koliko, ali ni to nije nesto puno vise :icon_scratch:
Skidam kapu samo apriliji ajnspric sa ona dva zadnja okrugla stop svjetla, mislim sr ili rs, neznam kako se tocno zove, ono ide bolje neg ijedan piaggo ili neznan sta i brzi je od moje lune sa auspuhom i 3,7 rolicama i u ubrzanju i u krajnjoj :notworthy:
Po meni je taj motoric najlipsa i najbolja moguca serijala sto postoji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju