Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
SlowRider:
U zadnjih mjesec dana cesto koristim bicikl po centru grada, i do sada sam vidio nekih 7-8 kineskih skutera po biciklistickoj ili pjesackoj stazi, vlasnici ih guraju, ali samo cistokrvni kinezi. A danas sam pak vidio najjaci slucaj, stariji passat sa nekim zadnjim spojlerom iza i tip se drzi za to i sjedi na baotianu jer nece upaliti stroj.
Koliko se ja sjecam u 4 godine, moj skut je stao samo kada je pukla karika.
Hrga:
--- Citat: SlowRider - 21 Svibanj, 2009, 23:34:44 ---U zadnjih mjesec dana cesto koristim bicikl po centru grada, i do sada sam vidio nekih 7-8 kineskih skutera po biciklistickoj ili pjesackoj stazi, vlasnici ih guraju, ali samo cistokrvni kinezi. A danas sam pak vidio najjaci slucaj, stariji passat sa nekim zadnjim spojlerom iza i tip se drzi za to i sjedi na baotianu jer nece upaliti stroj.
Koliko se ja sjecam u 4 godine, moj skut je stao samo kada je pukla karika.
--- Kraj citata ---
moj isto nikad nije stao... osim kad ostanem bez benze pa ono... al malo promuckam napusem i dovezem se do kuce... jedino kad je pukla karika i to sam imo srece zaribo 100m od kuce :laughing6:
animatrix:
ja danas gurao, osao na praonu, opicim ga lijepo za 3kn, da cu upalit i vrti, vrti, vrti... i nista.. a nekidan mi se kurbla potrosila tako da imam samo elektro koje steka.. potrosio aku, 4km do kuce i lagano...
robert:
--- Citat: animatrix - 22 Svibanj, 2009, 00:40:41 ---ja danas gurao, osao na praonu, opicim ga lijepo za 3kn, da cu upalit i vrti, vrti, vrti... i nista.. a nekidan mi se kurbla potrosila tako da imam samo elektro koje steka.. potrosio aku, 4km do kuce i lagano...
--- Kraj citata ---
ti imaš metalnu lulicu na svjećici. napunila se vode i neće više paliti. stavi onu bakelitnu i palit će nakon pranja miniwashom.
animatrix:
suha ko barut... nije do termogrupe voda ni dosla.. al zato je bilo po kablovima i karbu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju