Joj dečki, ma kako možete lupati ovakve nebuloze... Pa nemrete uspoređivati setup skutere sa serijskim kinezima...
Pa ko da ja velim da sa svojim CBR-kom na zadnjem perem vaše setupove...
Ma dajte se skockajte...
Robert vozi Lunu, nikad ništa osim lulice.
Ja vozim Lunu. Nikad ništa osim kaj mi je pukla glava, i tadad me Robi pomogao odšlepati i nova glava za 150 kn, i piči dalje.
SVAKI dan SVAKI!!! Se vozim na posao i natrag sa svojom odblokiranom Lunom, i po zimi na -10 bez smrznutih fergazera, i to ujutro pali na prvu, na gumb, kurble nisam vidio... Slow i Robi su dokaz!!! i to vozim- (odblokiranom znači SAMO maknut prsten s variomata) i Luna ide 65-70 km/h sa dobrim vjetrom u leđa...
I svaki dan susrećem curice i starije gospodine na svojim enegryima, runnerima itd, koji su isto tako SAMO!!! odblokirani, bez kitova, setupova i sl, i NISU bog-zna-što bolji od mene... Neki na startu ode 3 metra ispred mene, neki je paralelno samnom, neki u krajnjoj ide 3 km/h brže od mene, neki su meni uz bok. A ja imam 90 kg, tako da ne pričajte gluposti!!!
A ono što 3Alfa3, Slow i ostali vele, da, postoji ogromna razlika u ciklistici, ali kako i sami kažu, ciklistika u skutera je ko preciznost u sačmarice, i ne opravdava 3X veću cijenu...