Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (11/21) > >>

pajo:

--- Citat: SlowRider - 21 Svibanj, 2009, 11:33:46 ---Slazem se da su europski skuteri precjenjeni, ali kada bih birao polovno vs novo (zna se o cemu govorim), naravno polovno  :frajer:

--- Kraj citata ---
definitivno.nebi više kupio novog kineza.kolko ga mrzim tolko ga i volim??opet mi bude nekako drago kad ljudi gledaju i nije im jasno kako to fino ide.pa se čude...
ma da se nemogu žalit mene moja kina mašina dobro poslužila i sa kitom i bez.(kolko para tolko muzike) :headbang:

robert:
ja čujem samo KINEZ, KINEZ, KINEZ!
luna je jedan od najboljih kineza. i sad došla serija loših glava cilindra i svi dižu hajku!
pa dajte zaboga razmislite. 18-19 tisuća kuna za jednog talijana a za te novce kupim 3 lune i ostane mi novca za rezervne glave cilindra koje i onako dobijem badava ako se kvar desi tokom garancije. bez većih ulaganja ide luna svojih 25-30 tisuća kilometara. sad mi recite koji talijan će preći 80-90 tisuća kilometara bez većih ulaganja?

benelli:

--- Citat: SlowRider - 21 Svibanj, 2009, 11:33:46 ---Slazem se da su europski skuteri precjenjeni, ali kada bih birao polovno vs novo (zna se o cemu govorim), naravno polovno  :frajer:

--- Kraj citata ---
zato sam i kupio polovnog a ne novog kineza jest da sam imao kineza da ga nebi trebao farbat jeb.. se sa prijenosom ali sve u svemu nije mi ni malo žao da sam ga kupio

a sta se tice toga kao sto sam i rekao definitivno su precjenjeni i nkad nebi dao za skuter 18tkn a kad su skuteri poceli bit u modi jbt aerox je kostao 20 i nesto tkn

animatrix:
meni samo drago sto nove lune su sve bolje... za godinu-dvije ce vodenjak ici i na vision i ostale "manje" skutere... plastike kako ljudi pricaju su kvalitetnije, zavrsna obrada isto... za te pare odlican skuter...

3alfa3:
Ja mislim ovako....

Kineski skuteri su upitne kvalitete (da budem blag), ali takva je i cijena i to se mora imati na umu.
Talijani su relativno kvalitetni, ali preskupi.

Ipak, broj prijedjenih km mi nije primarni kod odabira skutera (iako je vazan). Opci dojam ciklistike (ukoliko to uopce postoji na skuterima), kocenje, ovjes, skripa plastika i sve ostalo je ono sto jako razlikuje talijane od kineza. Da li cijenom to opravdavaju - vjerojatno ne, ali ocito prolaze jer ih ljudi kupuju.
Sigurnost je direktno povezana sa svime time pa je zapravo meni najbitniji kriterij. Ono, aj ak se zabim pod sleper, al ako zavrsim pod njim zato jer se skut raspo ispod mene zbog prelaska preko vece rupe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju