Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
SlowRider:
Slazem se da su europski skuteri precjenjeni, ali kada bih birao polovno vs novo (zna se o cemu govorim), naravno polovno :frajer:
doritos:
:icon_thumright:
Crazy Kuree:
Samo vi vožajte i dalje kineze xD ja sam na svojem seriskom neosu obilazio kineza na zadnjem a kinez u krajnjoj naravno na neosu kineski djelovi al svakako je brži od svakog kineza, startniji puno i izdržljiviji... a to što se tiče djelova da su jeftiniji ja na to gledam ovako, kinezi se duplo češće kvare u nekom broju pređenih km kad daš 2 puta po 200 kn za klip izađe te toliko jedan minarelli seriski klip koji se jednom sjebe u tom broju km a bar sve kineze dereš u tome broju km
gozz:
--- Citat: Crazy Kuree - 21 Svibanj, 2009, 14:00:38 ---Samo vi vožajte i dalje kineze xD ja sam na svojem seriskom neosu obilazio kineza na zadnjem a kinez u krajnjoj naravno na neosu kineski djelovi al svakako je brži od svakog kineza, startniji puno i izdržljiviji... a to što se tiče djelova da su jeftiniji ja na to gledam ovako, kinezi se duplo češće kvare u nekom broju pređenih km kad daš 2 puta po 200 kn za klip izađe te toliko jedan minarelli seriski klip koji se jednom sjebe u tom broju km a bar sve kineze dereš u tome broju km
--- Kraj citata ---
He he, što je kinez bio u krajnjoj parkirnoj poziciji?
A gle, ko voli, nek izvoli... Meni nebi na pamet palo kupovat 3 puta skuplji skuter, jer znam da nije 3 puta bolji :laughing7:
animatrix:
ma.. kinez nije los ako si nezahtjevan vozac.. a i cisto logicki razmisljajuci nemozes ocekivati od skutera koji dodje 8K kn da ide dobro kao onaj od 18... a nije ni sve u performansama. osjecaj u voznji, kocnice, udobnost, milijun sitnica koje poboljsavaju ukupan dojam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju