Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (6/21) > >>

Benjamin:
pa rms meni nevalja a i nema nes kaj bi kupovao od njih..imaju vise manje stock robu...a to mi netreba..kupim rolice..jel mi to tak svejendo od kog je...

Crazy Kuree:
daj oćete sad reć da su yamaha piagio isto kineski djelovi s potpisom  :laughing6: jel ikad itko čuo da je nekom od ti marki pukla glava? izlači se do 15 ks iz seriskog kita a nisam opet čuo da glava pukla... eno samo airbox usporedi, onaj kineski pukne ako ti ispade iz ruke a ovaj od poznati moreš se igrat nogometa a neće puknit... ne mislim baš da se kinezi opravdaju cijenom ništa kinesko ne traje dugo nit ide dobro a za 8000 kn koliko odprilike novi kinez, nađeš aeroxa u savršenom stanju i opet mislim da ćeš se više na aeroxu navožat isto tako i da će ti zadovoljstvo bit 5 put veće... eno ti primjer 4t vxr 200 po 90000km ima ljudi koji nikad nisu kit skidali, jel može to kinez?

SlowRider:
Rms rolice, pa ne znaju ih pravilno niti napraviti.

Benjamin:
pojma nemam do sad su drzale...i nikad problema s njima bar kod mene...

btw malo offa...jel ima kod nas opce zakupiti kaj drugo osim oginral i rms...nisam nikad uzimao nis drugo osim rms jel mi jebenconi najblizi tu..pa neznam niti di ima i jel opce ima?

veka84sb:
Kupio sam jednom RMS rolice i brzo se deformirale jer su neke mekane... od tada samo malossi ili orginal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju