Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (5/21) > >>

Benjamin:
ma kolko ti mateirjala treba za jedan klip...nis skoro..jako malo mateirjala...samo ga treba izljevat i obraditi malo....tak da izradan nije skupa...

A rms je isto kao dobio ime pa je naibo malo cijene....

jeftina radna snaga i jefitniji materijal i malo losiji ti daju tu cijenu...kinezi naprave sovj stroj za obradu klipova i to je onda jefitnije vec..

dok je radna snaa u italiji skuplja...i materijal malo bolji vjerojanto uzmu...i opremu treba kupiti koja je u nabavi skuplja nego u kini sigurno...

benelli:

--- Citat: Benjamin - 20 Svibanj, 2009, 22:55:31 ---ma kolko ti mateirjala treba za jedan klip...nis skoro..jako malo mateirjala...samo ga treba izljevat i obraditi malo....tak da izradan nije skupa...

A rms je isto kao dobio ime pa je naibo malo cijene....

jeftina radna snaga i jefitniji materijal i malo losiji ti daju tu cijenu...kinezi naprave sovj stroj za obradu klipova i to je onda jefitnije vec..

dok je radna snaa u italiji skuplja...i materijal malo bolji vjerojanto uzmu...i opremu treba kupiti koja je u nabavi skuplja nego u kini sigurno...

--- Kraj citata ---
da da al rms je u italiji kad pitas nekog ili oces kupit za njih je to smece ja prvi put cuo na ovom forumu da svi govore za rms da je dobar svi kazu stavis mid race kit i radilicu rms tamo u italiji radilice od rms stavljaju na serijale a ne na nakitane sutere nama je tu poznat rms ali tamo je to cisto smece za njih ja sam zvao u jednu trgovinu tu u hr kad sam radio generalku za prirubnicu karba i pitao koliko kosta i onoi mi rekli da imaju od rms-a za 120kn i to je tu u okolici nj jeftinija trgovina ja sam iso u trst i kupio prirubnicu nije mi bilo vazno koja marka samo da je nova i tamo je bila naj jeftinija od rms-a i kostala je 5 eura tako da i trgovine si nabe malo vise provizije izgleda :toothy12:

gun_rider:
.

Benjamin:
pa dobro...nije niti rms avion..ali ono..dosta ljudi kupuje to..da ne kupuje nebi bio tako prisutan jako...

ja jedino kaj od rms jos kupujem su rolice..to jedin odrzi za sad..

spalio dvije bobine rms...i to je to..drugo nisma niti kupovao do sad...samo orginal ili aftermarket... stage.malossi...hebo...

benelli:

--- Citat: Benjamin - 20 Svibanj, 2009, 23:11:14 ---pa dobro...nije niti rms avion..ali ono..dosta ljudi kupuje to..da ne kupuje nebi bio tako prisutan jako...

ja jedino kaj od rms jos kupujem su rolice..to jedin odrzi za sad..

spalio dvije bobine rms...i to je to..drugo nisma niti kupovao do sad...samo orginal ili aftermarket... stage.malossi...hebo...

--- Kraj citata ---
pa da i to sta kazes da ga ljudi kupuju pa je zato skuplji
ali ti si se definitivno uvjerijo da bobine od rms-a ne valjaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju