Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
gozz:
j****u miša, ljudi, pa dajte malo mućnite glavom!!!
Pa ako u kini mjesećna plaća radnika iznosi 30$ (150 kn), dok u italiji mjesečna plaća radnika iznosi 2000€ (15 000 kn), pa kako onda možete pitati tj izjaviti glupost poput:
"kad je tako jeftin, sigurno je loš..."
benelli:
--- Citat: gozz - 21 Svibanj, 2009, 08:07:21 ---*****u miša, ljudi, pa dajte malo mućnite glavom!!!
Pa ako u kini mjesećna plaća radnika iznosi 30$ (150 kn), dok u italiji mjesečna plaća radnika iznosi 2000€ (15 000 kn), pa kako onda možete pitati tj izjaviti glupost poput:
"kad je tako jeftin, sigurno je loš..."
--- Kraj citata ---
dobro ajde nije loš,oni imaju najbolje djelove moze tako i nakraju pukne glava ma super :dontknow:
robert:
na stotine a možda i tisuće luna je do sada prodano. taj problem se do sada možda 15-20 puta javio. to je definitivno loša serija glava koje su dobili u longjiji.
koliko su puta europske marke zvale svoje aute nazad radi grešaka u elektronici ili motoru? što se auta tiče tu sam siguran da se to godišnje barem 4-5 puta desi. a to što naši skuteri dolaze iz kine pa ih je skoro nemoguće zvat nazad u tvornicu je druga stvar. zato servisirajte lune u ovlaštenim servisima tokom garancije i kad se tako nešto desi odite u beta moto i tražite novu glavu ili termogrupu.
gozz:
--- Citat: benelli - 21 Svibanj, 2009, 08:11:36 ---dobro ajde nije loš,oni imaju najbolje djelove moze tako i nakraju pukne glava ma super :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa da li ti razumiješ što ti ja pričam?
Kada bude situacija da se VW, BMW, Mercedes, Aprilija, Ducatti, Honda, Yamaha NE budu NIKADA kvarile, i da na 10 000 prodanih komada ne bude NITI 5 slučajeva kvarova, pucanja i zaaribavanja, ONDA imaš objektivno pravo reći da je tvoja tvrdnja točna.
U protivnom, jednostavno tvrdnja ti je neozbiljna... vrlo neozbiljna...
U redu, ne kažem da je kinez naj kvalitetniji, ne kažem da je kinez naj udobniji, da je naj brži, da je naj lijepši, ALI dok god bude kinez koštao 6 000 kn sa trošarinom, prekooceanskim transportom..., a neka Aprilija bez trošarina, prekoocenaskog transporta i sl. koštala 18 000 kn, a i dalje je 50 cc g#vn% koje prdi i nejde s mjesta), dotle je kinez CAR!
benelli:
--- Citat: gozz - 21 Svibanj, 2009, 08:32:51 ---Pa da li ti razumiješ što ti ja pričam?
Kada bude situacija da se VW, BMW, Mercedes, Aprilija, Ducatti, Honda, Yamaha NE budu NIKADA kvarile, i da na 10 000 prodanih komada ne bude NITI 5 slučajeva kvarova, pucanja i zaaribavanja, ONDA imaš objektivno pravo reći da je tvoja tvrdnja točna.
U protivnom, jednostavno tvrdnja ti je neozbiljna... vrlo neozbiljna...
U redu, ne kažem da je kinez naj kvalitetniji, ne kažem da je kinez naj udobniji, da je naj brži, da je naj lijepši, ALI dok god bude kinez koštao 6 000 kn sa trošarinom, prekooceanskim transportom..., a neka Aprilija bez trošarina, prekoocenaskog transporta i sl. koštala 18 000 kn, a i dalje je 50 cc g#vn% koje prdi i nejde s mjesta), dotle je kinez CAR!
--- Kraj citata ---
pa normalno zato ja i nisam kupio novi skuter jer za mene su ti skuteri precjenjeni jer ja nemogu vjerovat da jedan skuter moze kostat 18 000 kn jer za te pare covijek kupi motor rabljeni od 600cc, sve je meni jasno sta ti pricas ali moram priznat da se vide razlike između cilindra i klipa minareli i od kineza jer kad je meni zaribao skut nisam bas bio pri parama i bilo mi je hitno ga slozit i stavio sam termo grupu od lune ali vidi se naprimjer od lune karike su uze nego minereli .....
ali ja moram priznati da je meni odrađivala dobro posao i jos je imam u garazi i sigurno ce jos ic na skuter tako da jea nemam nekih losih iskustva sa kinezim,ajde ako gledam tako ja osobno ne mogu rec da je kinez los jer ga nisam imao a niti ga imam u planu kupit ali dodem kod frenda probusila mu se guma na bautianu i sad on skida dole felgu i lik za skinut dole felgu razbi dva para gedora,onda drugi frend kupi sportivu neku kinesku i rikne mu mjenjač nakon 6 000 km prđenih
i zato mi malo to izgleda ne kvalitetno jest da ta glava je mozda puknula jer nije bila dobro stegnuta ali sve u svemu cujem dosta negativnih iskustva o kinezima a u oar slucajeva mogao sam se i osobno uvjerit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju