Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
benelli:
sta se tice djelova danas bio kupit ulje u jednoj trgovini skutera i motora i poznam lika pa vidio sam da ima sad i lune jer ih prije nije imao i pricamo mi opcenito o njima i kaze on meni novi cilindar za nju tj kopija minareli kineski dode 200kn a klip sa karikama 75kn samo bez bolcne pa sad ja ne kuzim od kojeg materijala to rade jer to mi je nakako pre jeftino :icon_scratch:
i onda ti je sve jasno koja je kvaliteta odmah po cijeni
marko1990:
Glavu sam vec nabavio....za 20 kn...skoro nova :toothy9: :toothy9:
Luka 0101:
ja u beta moto platio 120 kn klip i 75 kn karike... i 25 kn svaki dihtung
Benjamin:
pa ja vam velim da rade jeftino..i onda se nemorate cuditi ak je losiji materijal..dobro to je jedan dio cjene..ovi marka suteri piaggio i to nabiju cijenu zbog imena...isto kao bmw i mercedes...sony bilo kaj da gledate tam se placa 20-30% smao ime...ima od istih proizvodaca djelove za kupiti samo kaj niej ime otisnuto merc ili bmw po 50% jeftinijim cjenama...
primjer disk plocice za auto...merc kostaju 300kn nove...isti proizvodac sve isto samo bez imena 150kn...
benelli:
--- Citat: Benjamin - 20 Svibanj, 2009, 22:39:46 ---pa ja vam velim da rade jeftino..i onda se nemorate cuditi ak je losiji materijal..dobro to je jedan dio cjene..ovi marka suteri piaggio i to nabiju cijenu zbog imena...isto kao bmw i mercedes...sony bilo kaj da gledate tam se placa 20-30% smao ime...ima od istih proizvodaca djelove za kupiti samo kaj niej ime otisnuto merc ili bmw po 50% jeftinijim cjenama...
primjer disk plocice za auto...merc kostaju 300kn nove...isti proizvodac sve isto samo bez imena 150kn...
--- Kraj citata ---
sve je to meni jasno ali mi ne ide u glavu kako klip sa karikama moze kostat tako malo pa ko da ga rade neznam ni ja od cega,ali naprimjer i kad kupujes od konkurencije isto ne kosta bas tako malo ja sam gledao cilindar od rms 50cc to u itliji je kao konkurencija rms u italiji prodaju kao najeftiniji zamjenski dio za skutere i opet dode 70 eura
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju