Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
Benjamin:
nisam rekao da su svi...
a to stoji da za velike proizvodace proizvode..samo je malo drugacija situacija onda...onda proizvodaci diktiraju proizvodn ju ..tam se samo odvija proces radi jeftine radne snage...kvaliteta materijala mora ispunjavati neke norme...i onda se tak slozi da ispunjavaju norma i to debelo..dok proizvode svoje proizvode onda se stedi samo da bude jeftinije nakraju ...pa ili opce ne ispune norme ili su na minimumu...
Pa ima na netu njemacka stranica..di testiraju proizvode i neznam kolko tisuca kineskih proizvoda su povukli iz prodaje zbog neispunjavanja normi...tipa fen koji radi pol sata i rastopio se i zapalio...do produznih kablova koji su se rastopili..ili romobila koji su lose bili izradeni...
malo je off ovo sad i nije vezano...ali cinjenica je to...ima i na telki non stop reportaza o tome...kod nas tog nema tolko u medijama ali u njemackoj koja je jedna od najstrozih zemlja kaj se zakon tice i ispunjavanja normi se jako prati i provjerava je to medijski stalno prisutno...
crazy marek:
--- Citat: veka84sb - 20 Svibanj, 2009, 12:52:20 ---Potpuno se slazem ! Imao "kineski "skuter i otisli lezajevi i radilica samo od ZX-a
--- Kraj citata ---
ja sam imo seriske lezaje na shot i tp-racing "ac"i seriska radilica i vrtio se on dosta neznam na kolko ali vozio se tako 3500km i lezaji ko novi ali promjenio ih zbog sigurnosti.....tak da neznam kak vama stalno nekaj otide u k**ra*....a pogotovo samo sa zx
marko1990:
--- Citat: area mf - 20 Svibanj, 2009, 14:33:18 ---biće da si prejako stegnio glavu il je bila neravna,moguće da je pov.cilindra bila neravna premda nevjerujem
loš lijev....
a što se tiče kineza nije istina da su baš nekvalitetni masu(skoro sve)dijelova oni proizvode za piaggio,apriliu itd tako da....sve je to isto
--- Kraj citata ---
nisam ja ništa stezao,mašina je serija i nikad nije bilo pipano po njoj!!!
generalRage1982hrv:
hehehehheheh
kao da je neobicno da se kinez razleti
dijelovi makinje su strasno losi
cak i cilindar sam po sebi je jako oslabljen (gus sa nekim otpadom u sebi)
ako imas pristup ovakim strojevima zavari ga argonom i poravnaj vertikalnom glodalicom hehheeh nemas sta izgubiti
mrcina
kada vidis izradu Longjie logicki ces doci do to tog saznanja da nema logike kod kineza
2-loši materijali koristeni u izradi (cak se i moj majstor u firmi cudi kako moze raditi tako losa masine jer sam primer je kod mog da ima razlika od 4 desete milimetra u samo cilindru <-za neuke to je previse )
Benjamin:
to je kompliciranije nego otic u beta moto i dog se s njima dobit ce glavu za neku sicu...nije to piaggio ili tak da su skupi djelovi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju