Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
marko1990:
I onda nek mi neko veli da si kinezi ok za te pare!!!!!!!!!!!!! :angry9: :angry9: :angry9:
Pa ne vrijede ništa!!!!!!!!!
alfist159:
--- Citat: marko1990 - 20 Svibanj, 2009, 13:06:11 ---I onda nek mi neko veli da si kinezi ok za te pare!!!!!!!!!!!!! :angry9: :angry9: :angry9:
Pa ne vrijede ništa!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
S time se i ja slažem, ne mogu reći da mi je drago da mu je pukla glava, ali kinezi su smeće i to se na više različitih proizvoda pokazalo... :zubo:
gozz:
hahahahahaha!!!!
ajd molim vas pročitatje ovo, pa onda dalje!!!
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10453.0
A svi oni koji pljuju po kinezima, nek prvo navrše 18, pa nek onda počnu raditi, zaraditi vlastitim rukama, pa nek kupe talijana i kineza, i neka onda obrazloženo popljuju kineze, pa se onda možemo diskutirati...
Jednostavno, sistematska greška u lijevu glave...
Ako nekoga interesira, ima masa slučajeva kad su male, nekvalitetne kineske tvornice automobila, poput, hmm, recimo VW, BMW i sličnih imali po nekoliko serija mašina napravljenih s takvim greškama, kada su se glave pigale i pucale zbog pregrijavanja, ili same od sebe, kajle na radilicama pucale i mljele mašine...
No, da, kinezi su ti koji ne valjaju...
Benjamin:
za mene je prije los materijal...jos je alu glava...a alu je ajmo reci skup...pa se stedi i mjesa...
a kvaliteta materijala kod kinezna inace zna bit losija...cast izuzecima...i neki puta pretrpe dost tog...
imam ja doma slucaj bas..od buraza quad...sve to super masina radi i tak...samo neki detalji su jeb..retardirano rijeseni i materijal je los na nekim djelovima i to bas na onim jako opterecenim...spone kugle...pikse ovjesa..to se sve potrosilo i razlohalo...bas slazem na tome...
Isprobavali ja i stari cvrstocu spone maznuli jednom s cekicem rastepla se na 16 djelova...tak da kad sam nove djelove uzao sam uzo kvalitetnije sad ce to bit haj tek quad.. :toothy12:
area mf:
biće da si prejako stegnio glavu il je bila neravna,moguće da je pov.cilindra bila neravna premda nevjerujem
loš lijev....
a što se tiče kineza nije istina da su baš nekvalitetni masu(skoro sve)dijelova oni proizvode za piaggio,apriliu itd tako da....sve je to isto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju