Tehnički kutak > Tuning skutera
Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje.
paux:
to što ti nabije gas, provjeri onaj valjak gdje ti je igla na gas sajli. na njemu imaš sa dvije strane vertikalne utore,onaj kraći ti ide na onu stranu gdje šteluješ ler. tako se meni desilo kad sam slučajno onaj duži stavio tu gdje je ler.kad ga jedva upalim opizdi gas do jaja i ugasi se. dobije puno benge i brzo potroši a pumpa ne stigne toliko goriva izbacit..
Djax:
sada pali nastimao sam taj kut paljenja ali samo kada stavim ruku na otvor gdje ide filter zraka ali ne reagira na gas sajlu nikako, kada maknem ruku sa otvora za filter zraka ide u visoke okretaje tj ko da mu dajem gas a kad stavim ruku na to kao da sam pustio gas i jos nesto baca benzin na taj otvor gdje ide filter zraka !!!! jel to do fergazera a mozda je otisla neka diznica ili nesto ?
Benjamin:
Kak mislis da si nastelao kut paljenja...ak se radi o skuteru a ne o tomosu npr...onda nemas kak stelati..ima kajla na radilici i magnet moze sma u jedan jedini polozaj sjest..i to je tocan kut...
klipic ti onda nije spojen sa sjalom gasa..
Imas unutrau fergazeru jedan klipic najednostanvije recneo to je pregrada za zrak..kad dodajes gas ona bi se trebala podizati ...to mos vidjeti kroz otvor di se spaja crijevo od filtera..odnosno tam di si ruku metnuo...
pogledaj najprije to...
Ovinso kolko ti bezina tam ide van...ak ide prasine benzina van..onda je to ok...ali ak kapa ili curi na neki nacin onda nes nevalja...
dizna se moze sma zastopati...sto dovodi nedostatku benzina...a sumnjam da je to problem u tvom slucaju...
Djax:
pa sada pali da ima na radilici taj zarez i na njega montiram to nije bitno sada pali kak mislis da ima pregrada za zrak kod mene nema te pregrade imam samo saraf za stelanje zaraka i jedan za stelanje goriva i saraf na dnu fergazera ali neznam taj za sta je, ja sam fergazer rastavljo vec ima samo plovak za gorivo neznam sta tu moze se pokvariti sve dizne su ciste ali on baca gorivo na otvor za filtr zraka
gokiSP:
pregrada za zrak == klipic...jel ti ide uopce sajla u karb?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju