Tehnički kutak > Tuning skutera
Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje.
paux:
--- Citat: Djax - 13 Lipanj, 2009, 11:37:17 ---pa sada pali da ima na radilici taj zarez i na njega montiram to nije bitno sada pali kak mislis da ima pregrada za zrak kod mene nema te pregrade imam samo saraf za stelanje zaraka i jedan za stelanje goriva i saraf na dnu fergazera ali neznam taj za sta je, ja sam fergazer rastavljo vec ima samo plovak za gorivo neznam sta tu moze se pokvariti sve dizne su ciste ali on baca gorivo na otvor za filtr zraka
--- Kraj citata ---
šaraf na dnu ti je za ispuštanje goriva iz karba,jesi provjerio onaj valjčić u kojem ti je feder i igla?
STAGE 6:
zaćepljen ti je karb rastaviga ga cjelog odvi sve dizne i properi ga rastavljenog u gorivu....i vidi sta cese onda dog..
Benjamin:
--- Citat: paux - 13 Lipanj, 2009, 11:43:37 ---šaraf na dnu ti je za ispuštanje goriva iz karba,jesi provjerio onaj valjčić u kojem ti je feder i igla?
--- Kraj citata ---
Nemaju svi na cesici fergazera seraf za ispustanje..i to nije seraf za ispustanje ak mislimmo na isto nego prvenstvneo sluzi laksoj promjeni dizne...da se ne skida kompletna casica i maltretira jadan dihtung....
taj valjčić je klipic inace...i to covijeku upravo pokusavamo objansiti...a po njegovo odgovoru ispada da ga opce nema...nadam se da nije taj slucaj..
Benjamin:
--- Citat: STAGE 6 - 13 Lipanj, 2009, 11:44:15 ---zaćepljen ti je karb rastaviga ga cjelog odvi sve dizne i properi ga rastavljenog u gorivu....i vidi sta cese onda dog..
--- Kraj citata ---
Covijek je to vec napravio..napisao je par postova prije...
Problem je neki drugi...kao sto rekoh post prije ispada da nema klipic..makar mi to bas nema logike ali ima svasta u svijetu...
gokiSP:
--- Citat: Benjamin - 13 Lipanj, 2009, 13:55:27 ---Nemaju svi na cesici fergazera seraf za ispustanje..i to nije seraf za ispustanje ak mislimmo na isto nego prvenstvneo sluzi laksoj promjeni dizne...da se ne skida kompletna casica i maltretira jadan dihtung....
taj valjčić je klipic inace...i to covijeku upravo pokusavamo objansiti...a po njegovo odgovoru ispada da ga opce nema...nadam se da nije taj slucaj..
--- Kraj citata ---
mislim da je tu sarafic ako postoji na dnu casice za ispustanje benzina jer onaj saraf za promjenu dizne imaju veci karbovi, seriski to sigurno nema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju