Tehnički kutak > Tuning skutera
Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje.
Djax:
Molim vas recite mi zasto skuter ne pali a ima gorivo u karburatoru i ulje uljna pumpa baca u karburator a gledao sam struje ima na svjećici kada zaverglam dali je to mozda c.d.i. (kondezator otisao ) a bobina baca struju na svecicu sto znaci da je ona ispravna a motor i dalje nece upaliti jedino kad ga verglam dugo upali i ode u 7500 okretaja i pocme se gusiti i gasi se tj ne reagira na gfas sto ja stiscem molim vas ako neko ima iskustva s tim da pojasni motor je kineski desire model Hvala !
mario_f15:
moras pregledat dali ti negdje ne vuce zrak pregledaj prirubnicu,semeringe na radlici,filter zraka
i vidi jel ti plovak otvara,bez obzira na toj jel ima goriva u casici"
jel svjecica mokra kad je skines?poslje kurblanja,tj paljenaj?
:toothy9:?
i ako svjecica baca struju,onda je struja ok ,oko toga nemas sta dirat
po tvome kako si ti opisao on ne dobiva gorivo u cilindar
pregledaj sve
Djax:
Da ja sam to sve vec pregledao vec 10 puta jos mi je jedan decko koji je slagao kineske skutere u servisu to sve pregledao i kaze da ima sve(gorivo,ulje struju ) ali nezna zasto nece upaliti jos mi je on donjeo novi fergazer kad sam nega stavio isto nece ko i prije verglam jedno 1min nekon toga upali odjednom gas raste do blokade nekih 7000 okretaja zatim se gusi i gasi bez obzira jel diram ili ne gas isto ko i sa starim fergazerom (znaci nije fergazer) ! Jedino sta bi moglo otici ja mislim je taj C.P.I. kondezator koji govori polozaj radilice kada da upali iskru tj kut pljenja) nemoze sta drugo bit da vuce negdje zrak barem bi upalio i radio neko vrjeme na leru ali on ne plali normalno jedino nakon minute verglana nekad nece nikako !neznam stvarno dal bi mogao vuci gdje zrak kad sam sve stegnuo !nista mu ne fali ali on nece i nece ! A svjecica stavio sam novu NGK ima kao malo masti polije verglanja tj dvotaktola !
Drnda:
fals zrak 100%
Djax:
mator upali ode u visoke okretaje i pocme se gusiti a gdje moze vuci zrak kad sam sve stegnuo ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju