Tehnički kutak > Tuning skutera

Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje.

<< < (2/7) > >>

veka84sb:

--- Citat: Djax - 20 Svibanj, 2009, 13:42:15 ---mator upali ode u visoke okretaje i pocme se gusiti a gdje moze vuci zrak kad sam sve stegnuo ?

--- Kraj citata ---

Moze ti vuci na na svakom spoju izmedju karba i bloka masine...
Nisu semerinzi niti spoj blokova jer inace ne bi htio upalit ,a gdje se jos razvrtiti.

Uglavnom provjeri i karburator ,da nije sta sa sajlom gasa, iako mislim da bi to vec skuzio...

Djax:
Izmedu karburatora i glave gdje gorivo ubacuje u klip ima samo jedna kao gumena cijev koju sam stegao šelnom (negovim orginal ) a na drugom kraju te gume su imbusi koji su takoder stegnuti za glavu motora i tuda ide gorivo u masinu evo danas sam ga palio 3 ili 4 puta ali jedino upali kad skinem filter zraka i tamo gdje je otvor na fergazeru za filter zraka stavim ruku i verglam da navuce gorivo u fergazer maknem ruku i upali radi par sekundi nekih 15 ili 20 (ide u ful okretaje ) i ugasi se i onda moram opet navuci gorivo u fergazer da upali neka je to sitnica sto ga zeza ali neznam sta je !!!

RimSo:

--- Citat: Djax - 20 Svibanj, 2009, 18:21:57 ---Izmedu karburatora i glave gdje gorivo ubacuje u klip ima samo jedna kao gumena cijev koju sam stegao šelnom (negovim orginal ) a na drugom kraju te gume su imbusi koji su takoder stegnuti za glavu motora i tuda ide gorivo u masinu evo danas sam ga palio 3 ili 4 puta ali jedino upali kad skinem filter zraka i tamo gdje je otvor na fergazeru za filter zraka stavim ruku i verglam da navuce gorivo u fergazer maknem ruku i upali radi par sekundi nekih 15 ili 20 (ide u ful okretaje ) i ugasi se i onda moram opet navuci gorivo u fergazer da upali neka je to sitnica sto ga zeza ali neznam sta je !!!

--- Kraj citata ---

Provjeri semeringe na radilici..na to mi smrdi..u mene je nedavno bio isti problem..sve ima al nece da pali..vuče zrak kroz semeringe i nema dovoljno vakuuma da povuče goriva u cilindar..mislim da ga non stop vuče..

Djax:
I to sam napravio zamjenio sam semeringe  i opet nece upaliti samo masti svecicu i nece u upaliti a promjenio sam i klip kao da gorivo ne dolazi u cilindar a ulja ima ili nije uskladeno paljenje pojma nemam !!

Benjamin:
ak si rastavljao blokove i skidao magnet..na radilici ima kajlica koja drzi magnet u pravom polozaju ak ti je ispala kajlica i nisi ju vratio kad si sastavljao onda si magnet metnuo krivo i sad ti je faza zamaknuta i nece upaliti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju