SAD ONO VAZNIJE :
jutros ja ranije za novu gradisku krenem i sretnem na parkingu murjaka i dvije murjakinje u oktaviji karavan sjede i gledaju......
dođem u stanicu za tehnicki pregled jer sam trebao da mi stave u papire visebojan sa efektom i tako ja cekam reda za pregled boje do nekih 08:40h i odjednom cujem kako u dvoriste tamo ulazi jedno 5 skutera ja ono reko vidi ovi ko da se dogovorili za tehnički kad ono murja iz njih (pajkan i dvije pice pajkan) izasli iz auta i ovi sa skuterima na vanredni svi redom i naravno skidaju tablice, cuo sam od ovog kao kazna moze bit i do 2000kn za to....ja ono sav ko pokiso reko sada ce i mene jer su pogledavali prema mojoj f15ici ali su mislili valjda da idem na registraciju pa su pretpostavljali da imam blokadu,inače bi pao ko kruška......reko mi lik na tehničkom da slabije hvataju ove sta imaju normalne skutere makar imali kit,ali kao ove koji mrdaju tablice,i tako to kao mi takvi su redovni na vanrednom tehničkom......
zaključak iz svega je da je najbolje stavit prekidač u supljinu odakle izlazi ručka kočnice i biti hladne glave u susretu sa murjom, kad ih vidite smanjit na nekih 45 i upalit blokadu i biti hladan kao da je sve ok, jer svaka panika,mucanje ili bilo sta samo otkriva ono sto je protuzakona....ovi su bili pokisnuti svi crveni od straha.....zato ja stavljam za dva tri dana el blokadu, nezelim ovo ljeto radit da im plaćam kazne......
e sad sta je još tu ovi s pravom blokadom pa to dreči kad ide ful gas 50km/h, a recimo ja dok sam imao sr-ku idem 50km/h kraj murje (bez blokade) a motor tako tih da se gotovo nečuje, moš mislit da neznaju da nemam blokadu, ma nisu ni oni vise glupi, hvataju svuda, pa kod mene doma i u oblinjim selima su se nahvatali od skutera bez blokada do onih bez registracije i vozacke, pa kod mene klinci 1 razred osnovne voze skutere...neće ni oni vise automatike, sve neka gospoda u danasnje vrijeme.... no dobro moram ić jest sarmu, dosta sam natipkao