ovako...juce sam malo potjero runnera ...par puta onako full gas...i max dodje do 90...stim da do 60-70 km/h dodje izrazito brzo a ovo ostalo do 90 ..pa brate ko mrtav konj....sad karb sam pokusavo malo ustimat ali bez uspijeha....a sumljam i zasto....evo pitana!
1.Radi cega je krajnja ovako slaba ?? gore je yasuni r,sport 70,karb 17,5 dell sa iglom A7,klipicem 40m,dizna 82,red spoonge i maknuta lulica sa airboxa...a prenos kevlar,multivar + 6.1 rolne ...delta + crveni federi najmeksi polozaj,gore je ljubicasti centralni...da nije do centralnog slucajno ?? ili jel moguce da je prevelika dizna gore??savjeti sta da radim?? jer kad pogledam skut mi je 85-90 isao bez kita...ja sam makar ocekivao 100 po satu....i ova rupa od 60-70 do max me nervira...
2.Koja je razlika i koja je igla na dellorto 17.5 serijskom i malossi 17.5 ...jer kako mi je slow rekao kod mene je 17.5 identican malossijevom i ako pise dell..jer ima iglu A7,i klipic 40...a obicni dellorto ima valjda drugu iglu....navodno moj karb daje vise goriva??imal ko onu tabelu koju je alfa postavljo..pa ima koji karb ima koju iglu i sve?ja je trazio ali nemogu nac...