Tehnički kutak > Tuning skutera

odzračivanje zadnje kočnice SP180

<< < (2/4) > >>

doritos:
il denes dole krpu neku i nek curi po krpi i bok :icon_thumright:

Benjamin:
Inace ulje za kocnice nagriza farbu pa je pozeljno da ne sprica po oklopima i felgama...nece u 2min nagrist ali ak duze odstoji oce..zato je dobro metnuti na pipac crijevo kako je adler rekao..najprije si nataknes  na odzracivac okasti kljuc 8 i onda crijevo nataknes i nemas vise brige jedan pumpa a drugi onda odpusta i zateze...i kad se stvrdne tak da izgleda sve ok jos se jednom dvaput za sigurnost ponovi postupak da si sigurna da nema zraka...

fatal1ty:
Ma imam cijevćicu i sve pripremljeno,tako sam i radio,ali prednju sam odzračio na ovaj svoj način,znači s otvorenim ventilom i pumpanjem, i kočnica radi odlično.Probat ću danas ovako kao šta benjamin kaže za zadnju.

btw jel ide o-ring između dva dijela čeljusti na sp-u ? ja sam kupio čeljusti polovno,rastavio ih i nije bio o-ring a nekako mi se čini da nisu nikad rastavljane,pa sam stavio ipak da nebi curilo,ali možda nejde o-ring između ?

dr.josip:

--- Citat: fatal1ty - 15 Svibanj, 2009, 10:20:22 ---Ma imam cijevćicu i sve pripremljeno,tako sam i radio,ali prednju sam odzračio na ovaj svoj način,znači s otvorenim ventilom i pumpanjem, i kočnica radi odlično.Probat ću danas ovako kao šta benjamin kaže za zadnju.

--- Kraj citata ---

Prednja kočnica ima bolji pad, i kraće je crijevo...
I ja sam se napatio na roxu dok sam ozračio zadnju kočnicu...prednju je puno lakše.

doritos:
brijem da je tako svima sa odzracivanjem jer prednji lajtung je kraci neg zadnji koji je dost duzi pa i treba vise pumpanja da izajde van vazduh :icon_thumright:

ja sam sad na arei malo ozracivao bez poklopca na pumpici al full polako da mi nesprica i jos krpom prekrio preko pumpice i za par min sam bio gotov, malo sa poklopcem i malo bez njega...jako dobro :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju