Tehnički kutak > Tuning skutera
odzračivanje zadnje kočnice SP180
fatal1ty:
--- Citat: speed - 15 Svibanj, 2009, 17:54:53 ---ja sam prekjucer odzracivao zadnju kocnicu
otvoris dole ventil i gore posudu,tocis ulje i dole malo curi ulje i zrak,kad pocne kontinuirano tec ulje bez prestanka,zatvoris ventil i gore casicu i stisnes par puta kocnicu i ona je tvrda,najlaksi i najbolji posap
--- Kraj citata ---
Tako sam odzračio prednju ;),ali zadnja neće na tu foru...hehe,budem sutra probao ili preksutra pa javim jel sam uspio.
R@kija:
--- Citat: Benjamin - 15 Svibanj, 2009, 00:40:12 ---kaj brijete vi...pa naranvo da ulje ide nazad u celjust ak je ventil otvoren..tak se niti ne odzraciva kocnica...
ispravno se odzraciva tako da se nalije u casicu ulja najprije ulje...i onda se pocne pumpati kocnica brzina nebitna...ali ventil ili ti ga odzracivac mora bit ztvoren...nakon par puta pumpanja sedrzi rucica stisnuta i odpusti se odzracivac...i opet zaserafi..i onda se pusti rucica i ponovno pocne pumpati..i taj postupak treba nekoliko puta ponoviti...i onda s vremenom pocne kocnica bit sve tvrda...
A ak pustite kocnicu a odzracivac je otvoren potegne nazad zrak u celjust i onda mozete sve ispocetka raditi...
tolko od mene
--- Kraj citata ---
TAKO JE!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju