Tehnički kutak > Tuning skutera
grijanje mašine i auspuha
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 15 Svibanj, 2009, 01:07:03 ---benelli ovak, diznu gore 84 i svjecicu 9...izmedju 82 do 86 dizna ako ti pipac sa airboxa nije maknut...ili je, trebas probati, nije svima isto sa identicnim set-upom.
--- Kraj citata ---
tak je, a što se tiče svjećice ja se nebi usudio vozit na 7 ci a ni super bosni, umal da mi nije sjeban jedan klip seriski sa chapion svjećicom (raspala se elektroda)a vozio sam na 8 al na shotu isto champion pa klip se istopio, pogtovo što ti je ac a boju smjese mislim i da ne pokazuje pravu jer je pretopla svjećica na 9 pogledaj kakva će bit pa onda diznu diraj ako treba
benelli:
--- Citat: doritos - 15 Svibanj, 2009, 01:07:03 ---benelli ovak, diznu gore 84 i svjecicu 9...izmedju 82 do 86 dizna ako ti pipac sa airboxa nije maknut...ili je, trebas probati, nije svima isto sa identicnim set-upom.
--- Kraj citata ---
pipu sam vec izvadio iz airboxa
doritos:
probak diznu 84 i malo taj seraf za smjesu okreci i ler gas malko da ga uskladis, s pipcem meni radio odma primao gas dok sa maknutim pipcem vec treba veca dizna i malo stelat
benelli:
evo stavio danas ujutro gore kao sta ste rekli NGK BR9HS i napravio nekih 4km jer nisam imao vremena vise i evo slike svijecice dali je sad sa ovom svjecicom dobro ustelan,a sto se tice grijanja nisam stigo veci krug napravit pa samo da znam dali je ustelan i sutra veci krug pa javim rezultate
samo da znate da je svijecica nova i da ima 4km pa se mozda jos vidi malo bijelog jer je nova
doritos:
hm, da je bar malo tamnija to je to, koja dizna gore sad ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju