Tehnički kutak > Tuning skutera
grijanje mašine i auspuha
benelli:
--- Citat: Benjamin - 14 Svibanj, 2009, 22:07:45 ---vozio bi naturpijani 2t a neibi tocio..cccc...6l potrosnja s normalno pri dobro postelnaoj frgi
--- Kraj citata ---
al ako stavim od 90 mi trosi 10l na 100km onda rade se vozim sa dt-om i cijelo vrijeme otvoreni ventil i ide tri put bolje od skutera i ima 170cc,38ks i trosi 10l na 100km
pa pitao sam par njih sa foruma koji imaju base kit i rekli su oko 3.5-4l na 100km da im trosi skut sa 17.5
Benjamin:
172 torsi manje jel ga nesviras cijelo vrijeme na full gasu ko 70...a i 70 se vise vrti nego 172 tu postoje neke razlike...ja sam do cakovca morao jendom tankati i jednom nazad dok frend s 150 nije do tma i nazad morao opce tankati jel se vozio na pol gasa dok smo mi na full...
pa ak imas sad 80 metni 82 nemoras 90 metati...
i svijecicu obavenzo promjeni...70ccm s 19 frgom koja se vrti oko 8000-9000 okretaja...torsi prosjenco 6l...kad ju drzis na full gasu to skoci na 6.5-7 a kad se vozis na pol gasa moze trositi i 5.5..tak da ono...
Aleks:
--- Citat: Benjamin - 14 Svibanj, 2009, 21:50:00 ---presiromasna smjesa
--- Kraj citata ---
+ ostali...
Kako mozete reci da je siromasna smjesa, a pogledajte koju svjecicu ima na kitu, BR7 ?!?!?! :BangHead:
Stavi svjecicu toplinske vrijednosti 9, i onda gledaj boju svjecice, s ovom svjecicom je to krajnje nemjerodavno. I btw, mijenjaj je sto prije, jer ovako ce ti samo skurit klip, kako je vec receno u temi.
Benjamin:
--- Citat: Aleks - 15 Svibanj, 2009, 00:32:07 ---+ ostali...
Kako mozete reci da je siromasna smjesa, a pogledajte koju svjecicu ima na kitu, BR7 ?!?!?! :BangHead:
Stavi svjecicu toplinske vrijednosti 9, i onda gledaj boju svjecice, s ovom svjecicom je to krajnje nemjerodavno. I btw, mijenjaj je sto prije, jer ovako ce ti samo skurit klip, kako je vec receno u temi.
--- Kraj citata ---
procitaj kompletna post onda nesto komentiraj...
doritos:
benelli ovak, diznu gore 84 i svjecicu 9...izmedju 82 do 86 dizna ako ti pipac sa airboxa nije maknut...ili je, trebas probati, nije svima isto sa identicnim set-upom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju