Tehnički kutak > Tuning skutera

grijanje mašine i auspuha

<< < (12/12)

benelli:
mozda nema veze stim al neka bude ovdje da ne otvaram drugu temu,ovako iso sam se vozit i vozio sam se 8km i dodem bas na skretanje al da kazem zadnja 2km bila je cista ravnica i nisam ga bas stedio i sad ja pustim gas da skrenem i kad ono on se pocne gasit i ugasi se stannem sastrane pokusam ga upaliti upali iz prve i nastavim dalje voziti i sve normalno i jos sam do danas navece napravio sigurno 50 km i nista

Benjamin:
to ti je do frge....

zato kaj si ga spanao jako se zgrijao ...i stao si smjesa mu nije odgovarala za ler....i ak je od prve upalio znaci blizu je frga postelana kak bi mu bilo dobro..treba se poigrati s tim malo..ali nis strasno...

mrvu digni ler gas...i malo otvori onaj drugi serafic...trebalo bi pomoc...

benelli:
problem je u tome sta je meni seraf od ler gasa zaserafljen do kraja i ne drzi minimum i nakon 20 sekundi se ugasi,a ako onaj drugi seraf odserafim malo da drzi minimum onda mi kad pustim gas drzi okretaje par sekundi

Benjamin:
pa odna ti je sajla gasa predugacka...nesmije bit seraf od plovka dikaraj bit zaserafljen...zato te i muci frga...

tamo di ulazi sajla u frgu inace ima jos a stelati napetost sajle...tam onda napni sajlu malo dap odigne plovak tak da mos serafic odpustiti da normalno bude...

i na rucici gasa ima isto inace sjala za spananje gasa...

benelli:
da al onaj serafic drzi plovak gore a ako ja jos sjlu zategnem nece mi onda vise onaj serafic drzit sajlu,al pokusavao sam i tamo stegnut ali kad se previse digne plovak tj kad zategnem sajlu onda mi par sekundi kad pustim gas drzi okretaje,i da kad ga palim trebam mu dat gasa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju