evo ja cu ti reć iz prve ruke
definicija je jednostavna
Gušt je gušt ali se nepita za cijenu
znači ja kad sam ga imao rekao sam samo cu klip i cilindar a to me odvelo na cca 4tisuće kuna samo tuning djelova još moraš biti jako sretan u tome svemu jer ja baš nisam imao sreće
e sad kad zbrojiš i oduzmeš za sto ti treba skuter opet odgovoriš na pitanje,od koliko kubika mi skuter treba.
ja sam išao logikom idem tunirat i bit cu zadovoljan što iskreno i jesam jer skuter mi ljepo ide i vuče dvoje bez problema
Naravno to sam ja i moje mišljenje
U svakom slučaju cjene polaganja su skupe jakoo skupe a i jači skuteri su skuplji i njihov tuning je skuplji
Osobno sam probao Runnera ST 200 bio je u mom dvorištu nekih 2mjeseca,i iskreno ću reći taj skuter mene ne ostavlja bez daha a košta besramnih 30tisuća kn
Na tebi je da odlučiš,ALI JEDNO JE SIGURNO NE ULAŽI U TUNING 50Tice AKO NISI SVJESTAN U ŠTA ULAŽEŠ jer tuning je NAUKA
dobar post, ako si svjestan koliko ces para potrosit samo da naucis kako radit s tjuniranim skuterom, dok se naviknes na grijanje ono osnove, ja sam u godinu dana presao 18.000km s novim skuterom, u tih godinu dana sam imao dva pada i jednu pormetnu, skuter sam dva put lakiro, nakon prometne sam mjenjao 4 puta desni lezaj radilice i dvije radilice, cijeli blok, busio specijalu na trophyu, ta godinu dana mi je bila kao brza lekcija skuter tjuninga ono, prije prve specijale sam bas granice iskusavao na kitu, sad na prvoj specijali znam sta mogu sta ne..ove sve mi je opet predonjelo da kad drugi skuter kupio drugacije bi postupio s njim i bio bi bolji 100 posto.. jer meni to gust postao, nekad mi nema nista drazeg radit nesto oko skutera, jer kad shvatis kakve sitnice i stvari mogu promijenit skuter gotovo je.
puno filozofija o prelasku na jaci skuter jednostavno moras bit svjestan ako zelis uredan nabrijan skuter trebas i para i znanja.. ja na tvom mjestu bi kupio vx125, starij model onaj.. s njim se izgustas i onda roknes gore od vxr-a klip cilindar ili ako si pri lovi 209 i serdu i grmi prika,e.
po meni najbolje..