pred kraj sezone cu imat određenu paru i htio bi zamjenit ovu staru kramu od RR-a kaj imam gore...prvi favorit mi je PRO spuh od S6 i zanimaju me neke stvari kod prelaska na jaci auspuh...
dakle, vidio sam na SA da na AC Trophy-u na minarelli bloku daje oko 11 konja...ja imam piaggio LC pa me zanima na cca. kolko obrtaja taj spuh radi svoj max tak da se znam pripremit koje popratne dijelove za ustelavanje kupit (rolice, federe, dizne)...
zanima me i nacin rada sa malossi sport-om...kit je u tip top formi bez obzira na 18k km predjenih, skupa sa radilicom i lagerima koji su prosli generalku prije par mjeseci...znaci, procitao sam da je iznimno torqy auspuh, skoro ko mhr replica, ali radi vecu top end snagu, pa me zanima da'l bi trebal cilindar dat na obradu kanala ili bi se to dobro slagalo i ovak?
razlog za kupnju tog auspuha mi je vecinom cijena od 157€, i bez obzira na made in china i te sprehe, vjerujem da uz malo brige oko montaze, taj auspuh moze bit tip-top...znam da ima slab lak, pa zato ide i motip-ov prozirni zastitni lak za spulje odma gore, ALI, ako netko moze rec jos pokoji savjet oko S6 spulja ili bas oko PRO modela, na kaj pazit itd itd...
i ovak samo pitanje na kraju...svidjaju mi se jos 2 spulje: TP Line i Technigas RS II....za Line-a znam sve jer je isti vrag ko i Yasuni R, ali za Technigas RS II nemrem nis nac...kakav je to auspuh? jel to kvalitetno? kolka je snaga? u svakom slucaju, kaj bi vi preporucili od ta 3 auspuha?
disclaimer
:ne dolaze mi u obzir Yasuni, Hebo, Polini i ovi ostali skupi auspusi pa molim da mi ne govorite "ah sta ce ti to, kupi Yasuni R" jer stvarno nedam tolku paru za kilu lima!
hvala!