Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Stage 6 PRO info
Losinj:
e onda ce oni koji znaju valda potvrdit da s6 pro replica nema nikakvu snagu na startu,kako got ustimo a poslje ide ko metak....aj nek neko kaze da nije,izj#bo se ko konj oko starta sve zive kombinacije i nis nema start s mjesta da ga j,,,,, :angry9:
Ghoul:
e super decki, hvala za link na ovaj projekt od neshe! dost mi pomoglo jer pise koje sve popratne dijelove ima za stelanje...dobra stvar je da ih i ja imam sve pa nije bed, spreman sam.... :toothy3:
jedino jos me brine frga...imam onaj mutavi dell 17.5 sa 2 neka vakuuma...jedan ide na frgu, a drugi u blok kod usisa i taj frgic je sav neki cudan...pa jel neki bed ostavit taj fergazer? usis od 180 vec imam gore, ali nema nekog utjecaja jer je tak i tak mali karb...
aeroxtuning:
bilo bi super kad bi nabavio bas taj 20.5 sa sp-a ili 21 dellorto....a moze i 19....mislim mozes i taj 17.5 ali nije to to... :icon_thumright:
Ghoul:
--- Citat: aeroxtuning - 12 Svibanj, 2009, 01:08:38 ---bilo bi super kad bi nabavio bas taj 20.5 sa sp-a ili 21 dellorto....a moze i 19....mislim mozes i taj 17.5 ali nije to to... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hmmh...a mozda naleti nes rabljeno po nekoj ok cijeni, al to tek mozda za drugu sezonu jer sumnjam da cu imat para i za frgu jer sam brijo par styling dijelova uzet za cifru frge...dileme, dileme... :toothy9: ...ah fuck it, brijem da ce bit performance tuning all the way...kome treba bling bling kad te tak i tak ne vide kak brzo proletis!! :laughing6:
josip_93:
ljudi ja imam stage 6 jel moze netko rec sta da radim da nastelujem skut imo sam zx i motor je iso savrseno
<a href="http://www.imagesforme.com/show.php/751029_682411391421949011117791870303526271991287n.jpg"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju