Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Stage 6 PRO info
Brla:
dobro to je slučaj sa trofijem :icon_biggrin: ali to šta si ti dobio demantira alfinu teoriju da sa kitom na nižim okretajima imaš još manje snage :dontknow:
Ghoul:
imam ga ja vec par mjeseci i izuzetno sam zadovoljan!
nebi ga trebalo vrtit na sport cilindru bez preinaka!!!
ja sam ga vrtio 2 mjeseca i sad je cilindar na obradi za 47,6 klip s jednom karikom i radi se portmap due+...
a setup jos nisam usavrsio, ali sa multivarom oko 5gr rolice i neki tvrdji feder iza...meni nisu pasali ni zeleni ni bijeli ni serijski...
sa oprugama na kuplungu ne treba pretjerivati, ja sam imal crne malossi i stvarno lijepo pocupa odma iz niskih obrtaja i vozljiv je po gradu bez problema...
giannelli:
--- Citat: Brla - 25 Listopad, 2009, 18:49:46 ---dobro to je slučaj sa trofijem :icon_biggrin: ali to šta si ti dobio demantira alfinu teoriju da sa kitom na nižim okretajima imaš još manje snage :dontknow:
--- Kraj citata ---
to bi moglo znacit da cu muku trpit ko i svi ostali sa pro replicom kad ga stavim na replicu. :D
@lazo, ovo dolje na slici nije s6 pro za pia nego pro replica kao u mene, ovak izgleda pro.
Lazo:
ma uglavnom za peugeot je to najjači auspuh što se može kupit i jači je nego za piaggio, na peugeotu je on s kratkom granom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju