Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Stage 6 PRO info

<< < (2/5) > >>

dino gp1:
Ima ti nesho_SR stage6 pro pa ga piaj što te zanima... :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=7608.30

aeroxtuning:
dosta dobar spuh,malko je jaci od yasuni r-a....neshov sr je imao trophy tuned by hac,stage 6 pro,multivar 2000,karb 20,5 mm i usis sa runnera 180sp....ja vidio svojim ocima,motor je letio sa time :) kidao sve 125-ice

Kemo_nrg:
to je preskupo 157 €

Losinj:

--- Citat: Ghoul - 11 Svibanj, 2009, 17:41:18 ---aha kul, ak su isti Line i RSII onda super...

a ovo za S6, a videl sam po forumu ovak da se neki zale na te spulje, nekima su super....ali nisam jos nikog vidio da vozi PRO spuh!? vecinom su to pro replice koje se tesko stelaju jer imaju narrow powerband, a i to su base spuhovi....zato me bas zanima PRO auspuh...kolko sam skuzio, on ne dolazi sa homologacijom i nema blokade, radjen je kakti za stazu i valjda bi ga smjestio u neki nizi midrace...samo kaj nigdje nemrem nac neke konkretne podatke za pia LC i opcenito dal se taj auspuh slaze sa sportom!?

disclaimer: sad vidim da sam se zaj#bo! na SA su radili na S6 PRO kitu i dobili 11 konja na AC-u...znaci sad jos vise ne znam.. haha  :toothy12:

--- Kraj citata ---

sta je to :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: Losinj - 11 Svibanj, 2009, 20:51:27 ---sta je to :dontknow:

--- Kraj citata ---

usko podrucje okretaja gdje spuh ima navise snage pa ga je potrebno rolicama savrseno pogodit bas na te okretaje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju