Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Stage 6 PRO info

<< < (4/5) > >>

Giz:
S6 Pro ti se vrti previsoko za sport cilindar. Sasvim 2 različite filozofije. Radije uzmi Tecnigasa RSII 70 koji se sa base termogrupom tipa Malossi ili Polini SPORT slaže predobro.
S6 rezonira oko 9k rpm (pravih, ne po čukama od scootera) što je previsoko za sport cilindre bez neke prerade dok Tecnigas je niži i počinje davati snagu več od nekih 7800 što se super slaže sa torquey karakteristikom sport cilindara. S6 je baš rađen za njihovu termogrupu S6 sport PRO70 koja je alu sa jednom karikom i traži okretaje. S obzirom da ja nisam u mogučnosti nabaviti S6 auspuh za svoje vozilo, onda sam si uzeo Tecnigasa koji mi je davao snagu podosta prenisko naspram onoga što ja trebam pa sam se upustio u kemijanje sa rezonancijama. Naime, dignuo sam mu rezu za 1.5k rpm pa sad ostaje vidjeti dali sam to uspio ili sam usrao stvar do koljena.
To ču znat sad popodne samo da spuh namontiram na skut.

Brla:
ma s6 pro replica...  :angry7: jednostavno nije za serijalu i gotovo... ja sam uspio dobit start samo na serijskom variomatu sa žutim federima a na multivaru nema šanse... trebala bi delta da to rješim... treba 70 kubika za to pa nek on fino čeka u garaži na trofija  :icon_biggrin:

tomof10:
ja ti bas imam staeg 6 pro spuh i ima siri powerband nego pro replica spuh je meni dobar al kao sto kazu ako ga hoces vrtit na sport cilindru trebas ga preradit ja ga imam na minarelliju :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: Brla - 25 Listopad, 2009, 13:02:51 ---ma s6 pro replica...  :angry7: jednostavno nije za serijalu i gotovo... ja sam uspio dobit start samo na serijskom variomatu sa žutim federima a na multivaru nema šanse... trebala bi delta da to rješim... treba 70 kubika za to pa nek on fino čeka u garaži na trofija  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
istina ja sam pro replicu sa 5,0 valjcima a opruge na kuplungu i centralni su bili serijske, start je bio ko da sam ga stelo nafinjaka a nisam nis diro. :D

inace ja imam proreplicu vec godinu dana, i spuh mi nije hrdjo dok sam ga redovito prelazio wd-om i uljem, al cim to ne napravis jedan duzi perio i spuh ti stoji na vlagi pozdravi se, ili ga ostruzi negdje i odmah iduci dan imas hrdju na tome djelu. nemas potrebe dok je nov spuh prelazit nanovo bezbojnim iako je najlakse, al isto je meni dosta dugo drzo i jos drzi na neki mjestima taj lak i spuh manje vise izgleda ko nov osim sto je cijeli crni od topline posto a bio je siv. :D

i ja si mislim uzet s6 pro kad budem pri parama dobar spuh za te pare.

Lazo:
imam ja stage6 pro već duže vrijeme i nemogu se požalit na kvalitetu jer još nisam imao problema s njime... o preformansama ti neću pričat jer taj auspuh je za peugeot i za piaggio potpuno različita priča

Peugeot

Piaggio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju