Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
zašto te onda ne oćistiš u wd-u i vratiš ih nazad? ili su ti oštećeni?probaj viditi kod željezara, možda ima takvih
U Splitu ti recimo ima ducan zove se VIDA i nema sta nemaju od brokava, matica, vidi itd. Bas mi prije 3 dana ispao jedan imbus vijak sa nosaca auspuha na fly-u, prvo sam otisa u Piaggio Split i u komp. ih je nasa ali ih nema jer ih nikad nisu ni narucivali. Otisa do Vide i stvar rijesena. Meni je bija promjer 8mm jedna duzine 5cm druga 6cm pa sam si uzeo po dvi od svake i to jedne od inox-a i jedne zeljezne crne nek se nadje
ma pobra san sve valjda...vozat ću se pa ću naletit valjda. fala
Neznam jesi li primjetio ali ove tvoje bakrene matice koje drze granu imaju neznam neki skroz mutavi hod navoja, nesvakidašnji uglavnom!Znaci nit ti pase bilokoja matica koju imas doma, a logicno da je i taj saraf isto takav. E ako je saraf takav e onda je i u glavi navoj napravljen za tocno taj saraf. Sto bi znacilo ili skini glavu s motora i odnesi nekom da ti ureze navoj u glavu ili probaj naci u zeljezari nekoj cijelu sipku od 1m ili koliko se vec prodaje ali sa tocno tim hodom navoja , ili od mene kupi ta 2 sarafa za 100kn jer ih u piaggiu neces nikada dobit.
ima kod Kranjeca kakav parking za auto ?
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio