Općenito > Trgovine

Šrafi, savjet ?

<< < (3/5) > >>

ivanm:
ima takvih vijaka po željezarijama, u zagrebu ima znam jedan dućan u Vukovarskoj na br 5 mislim možeš nabavit sve i od inoxa čak..
tvrdoća 8.8 bi trebala odgovarat i samoosiguravajuće matice..

Chupsy:
taj dućan se zove "vijci Kranjec" on ti je inače gazda motori.hr, najbolje ti je kupit navojnu šipku od inoxa i odrezat kolko treba

mrcina:
da samo mora imati sa sobom ove vijke radi navoja da ne sjebe navoj u glavi ,tek ondas ide sranje.

209:
Neznam jesi li primjetio ali ove tvoje bakrene matice koje drze granu imaju neznam neki skroz mutavi hod navoja, nesvakidašnji uglavnom!

Znaci nit ti pase bilokoja matica koju imas doma, a logicno da je i taj saraf isto takav. E ako je saraf takav e onda je i u glavi navoj napravljen za tocno taj saraf.

Sto bi znacilo ili skini glavu s motora i odnesi nekom da ti ureze navoj u glavu ili probaj naci u zeljezari nekoj cijelu sipku od 1m ili koliko se vec prodaje ali sa tocno tim hodom navoja , ili od mene kupi ta 2 sarafa za 100kn jer ih u piaggiu neces nikada dobit.

:toothy9:

greenlite:
meni su se matice zapekle za te male šipkice i kad sam skidal granu izvadil odšarafil sam ih zajedno poslije natrag zašarafil isto skupa i to je to :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju