Općenito > Trgovine

Šrafi, savjet ?

(1/5) > >>

Poggiali:
Išo skidat granu na vxr-u da je očistim i prešpricam, al su šrafi zapekli u tri krasne, tak da su se na kraju izvadili iz cilindra, e sad jel bi mogo imat pijađo takve šrafiće ili di da tražim?, oću baš takve, ne neki šrot iz pevca da mi još pukne u cilindru :p

mhr-team:
zašto te onda ne oćistiš u wd-u i vratiš ih nazad? ili su ti oštećeni?
probaj viditi kod željezara, možda ima takvih

gokiSP:
ja sam bio trazio pa nisu imali...ja sam si napravio sam od obicne navojne sipke i nikad nisam imao problema... :dontknow:

gokiSP:

--- Citat: mhr-team - 09 Svibanj, 2009, 22:34:09 ---zašto te onda ne oćistiš u wd-u i vratiš ih nazad? ili su ti oštećeni?
probaj viditi kod željezara, možda ima takvih

--- Kraj citata ---

u zeljezariji ne prodaju tako na centimetre nego moras kupit cijelu od mislim metar i sam rezat...

Adler:
U Splitu ti recimo ima ducan zove se VIDA i nema sta nemaju od brokava, matica, vidi itd. Bas mi prije 3 dana ispao jedan imbus vijak sa nosaca auspuha na fly-u, prvo sam otisa u Piaggio Split i u komp. ih je nasa ali ih nema jer ih nikad nisu ni narucivali. Otisa do Vide i stvar rijesena. Meni je bija promjer 8mm jedna duzine 5cm druga 6cm pa sam si uzeo po dvi od svake i to jedne od inox-a i jedne zeljezne crne nek se nadje :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju