Općenito > Trgovine

Šrafi, savjet ?

<< < (2/5) > >>

gun_rider:

--- Citat: Adler - 09 Svibanj, 2009, 22:50:31 ---U Splitu ti recimo ima ducan zove se VIDA i nema sta nemaju od brokava, matica, vidi itd. Bas mi prije 3 dana ispao jedan imbus vijak sa nosaca auspuha na fly-u, prvo sam otisa u Piaggio Split i u komp. ih je nasa ali ih nema jer ih nikad nisu ni narucivali. Otisa do Vide i stvar rijesena. Meni je bija promjer 8mm jedna duzine 5cm druga 6cm pa sam si uzeo po dvi od svake i to jedne od inox-a i jedne zeljezne crne nek se nadje :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

di se nalazi taj dućan...ak nije problem objasnit?
stavit ću sve vide inox na motor...sram me ovako sve ruzinavo ;D

Adler:
Na znjanu raskrizje teniskih terena. Od raskrizja 100m prema istoku di ide cesta od izlaza sa firula. Sad ako si skuzija di je ipak sam ja iz kastela :icon_biggrin:

gun_rider:
ma pobra san sve valjda...vozat ću se pa ću naletit valjda. ;D
fala :)

Adler:

--- Citat: gun_rider - 09 Svibanj, 2009, 23:18:27 ---ma pobra san sve valjda...vozat ću se pa ću naletit valjda. ;D
fala :)

--- Kraj citata ---

Nikakav problem :icon_thumright:

A ako ne uspijes naci zovi pa cemo otic tamo :icon_biggrin:

Poggiali:

--- Citat: mhr-team - 09 Svibanj, 2009, 22:34:09 ---zašto te onda ne oćistiš u wd-u i vratiš ih nazad? ili su ti oštećeni?
probaj viditi kod željezara, možda ima takvih

--- Kraj citata ---
ovo je slikano nakon sat vremena kupanja u wdu i ribanja četkom na bušilici :)  jedva sam rašrafio , navoj je na vrhu od hrđe skroz otišo (izobličen je), tak da se na ovim maticama pojelo njihov navoj, i ak idem druge stavljat opet če tako bit, te tiple su u biti od čelika, zato nebi htio stavljat neš mekano iz željezarije pa da mi još pukne i ostane u cilindru, tu kod mene nema niš pa ču morat u Zagreb pogledat, a nemam pojma di ima neka trgovina da je specijalizirana za to :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju