Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (19/54) > >>

Alfa166DA:

--- Citat: Josip-98 - 13 Ožujak, 2016, 22:56:24 ---Po meni uredni runner vx/vxr (koristen je nije ka nov, izasa je davno 2004,2005 iz ducana u odlicnom stanju, koji mali frizic od koristenja,parkiranja, prvi drugi vlasnik) vridi 9000,9500 kn (luda kuca je ponekad se vx skuplje proda od vxra radi kategorije zato ih stavljan u istu skupinu)
Novi model vx/vxr stanje kao gori samo drugacije godine vridi od 10 do 12 000 kn, s ST koju stotinu tisucu vise ovisni o godini kilometrazi i tako

Dosta njih se nece slozit sa mnon vec vidin ali kad pogledate sp 50 2004 godina traze po 1000+€

--- Kraj citata ---

da tako je iz razloga što se mali više traže

avr freak:

--- Citat: Josip-98 - 13 Ožujak, 2016, 22:56:24 ---Po meni uredni runner vx/vxr (koristen je nije ka nov, izasa je davno 2004,2005 iz ducana u odlicnom stanju, koji mali frizic od koristenja,parkiranja, prvi drugi vlasnik) vridi 9000,9500 kn (luda kuca je ponekad se vx skuplje proda od vxra radi kategorije zato ih stavljan u istu skupinu)
Novi model vx/vxr stanje kao gori samo drugacije godine vridi od 10 do 12 000 kn, s ST koju stotinu tisucu vise ovisni o godini kilometrazi i tako

Dosta njih se nece slozit sa mnon vec vidin ali kad pogledate sp 50 2004 godina traze po 1000+€

--- Kraj citata ---

zašto se nebih složio?, pa sami diktiramo cijene baš kako veliš. Nabije 9000tkn za runnera 50tku i kaj
bi mu onda ja svojeg VXRa isto godište kojeg mogu sa pravom reći da je salon stanje dao za 10-12 tisuća?
Oduvijek je tako bilo i bude, sad dal ta 50tka vrijedi tu lovu ili ne neću ulaziti u to. Tržište je ogromno i kombinacija je puno,
svaka roba ima svojega kupca makar se nama (nekima) cijene činile abnormalne.

P.S. apsolutno se slažem sa Corectorovim postom. To je stvarno rijetkost da nađeš starog VXRa sa 20tkm. Neka on i ima 30, ali da
je održavan cijelo vrijeme to je već malo teže..

Josip-98:
Ajde da me bar neko razumi realno gledajuci  :headbang: :headbang:

Za buduceg vlasnika runnera iman samo rec da gleda stanje cjelokupnog skutera, sta vise originalnosti to bolje (racuni potrosnog materijala, racuni neki izmjenjenih dijelova sta vise stvari jer se po tome zakljucuje kako je skuter odrzavan), a sad nekakve sitnice tipa nema bocnu nogaru, nogara se ne dize (feder nogare) to su sitnice koje se rijese za minimalan iznos. Sritno u pronalasku i nemoj mislit da ako je od nekakvog mladeg momka da je odma ubiven ima svakakvih da se iznenadis

Buha:
Ok!hvala najljepsa...idemo u potragu polako...i ako mozda tu neko sa foruma prodaje vxr-a ili zna nekog ko prodaje i da je taj odrzavan kak spada bio bi zahvalan da mi javi!dok zapnem za jednog svakak budem trazil vase misljenje! :icon_thumright:
 :occasion14:

Buha:
Samo jos nesto... Kako je sa djelovima za vxr tih godista?jesu lako dostupni?mislim cisto zbog odrzavanja i ako nekaj otiđe da se lako nabavi novo posto bude sigurno nekaj trebalo ulozit nakon kupnnje da se srede sitnice! I koliko odprilike ispadne rega za 200tku?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju