Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
Tomi_ZG:
--- Citat: Josip-98 - 13 Ožujak, 2016, 22:56:24 ---Dosta njih se nece slozit sa mnon vec vidin ali kad pogledate sp 50 2004 godina traze po 1000+€
--- Kraj citata ---
Mogu oni tražit neće te novce dobit do imendana,te novce više ne vrijedi ni nova linija modeli 2006/7/8 samo kaj se ljudi ne mogu pomirit da vozilo ili bilo koja stvar svakim danom vrijedi sve manje,uz to 90% oglasa na njuškalu stavljaju likovi koji ni ne prodaju nego stavljaju oglase s nebuloznim cijenama u nadi da će se netko upecat,takvi po meni imaju psihičkih problema,ko hoće prodat za normalnu cijenu će prodat
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 14 Ožujak, 2016, 08:18:24 ---
--- Citat: Josip-98 - 13 Ožujak, 2016, 22:56:24 ---Dosta njih se nece slozit sa mnon vec vidin ali kad pogledate sp 50 2004 godina traze po 1000+€
--- Kraj citata ---
Mogu oni tražit neće te novce dobit do imendana,te novce više ne vrijedi ni nova linija modeli 2006/7/8 samo kaj se ljudi ne mogu pomirit da vozilo ili bilo koja stvar svakim danom vrijedi sve manje,uz to 90% oglasa na njuškalu stavljaju likovi koji ni ne prodaju nego stavljaju oglase s nebuloznim cijenama u nadi da će se netko upecat,takvi po meni imaju psihičkih problema,ko hoće prodat za normalnu cijenu će prodat
--- Kraj citata ---
:toothy12: ma jeli da mi nemamo takvog jednog "penzionera" :toothy12:
MA cifru su nenormalne , eto novi runner može biti star 10g po meni ne vrijedi više od 4-5000kn. 5000kn ak je savršeno stanje jer ipak 10godina je 10godina.
Tomi_ZG:
Velim ljudi nisu realni i precjenjuju stvari,dobro moj runner nije star 10 godina al s kilometrima koje ima(dobro svi ni ne pišu al svejedno je 40k na tabli) ja ne znam jel vrijedi 4500kn puno sam i rekao,mada je generalno u boljem stanju nego neki sa 3x manje kilometara bez obzira kaj je sve prošao
Isto tak fascinantni su mi ljudi koji čim kupe nekaj(ili tek razmišljaju kupit) već imaju na pameti a kak ću ja to prodat kasnije(ovo sam čuo od puno ljudi),to je po meni bolest,j#bo te kupujem za sebe da to koristim i uživam u tome,jebe mi se za prodaju mogu kasnije i hitit u smeće kad izrabim kaj se mene tiče,pa makar bio i skuter
anabellas:
Tomi ti si trebo bit ekonomist
Just joking ;D
Sent from my nokia 3310 using Tapatalk
Pikac:
Pozdrav ,evo naiso sam na skuter metador .Pa me zanima sta vi mislite ?Dal se to isplati kupiti ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju