Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (54/54)

balki:
Ja bi išao na Bev350. Moderna lagana mašina sa 33ks. Niska potrošnja. Dugi servisni interval (remen 20000). Drže cijenu i kad kupuješ ali i kad prodaješ.

ivano_007:
Nisam neki gurman po pitanju vozila. S obzirom da su mi prva vozila bili Renault 4 i Baotian, šta god da sljedeće uzmem, dobro je :icon_biggrin:

Ipak odustao od Nexusa i po njima bi bilo dosta šarafanja imam osjećaj (uglavnom su preko 50t km i 15 godina starosti). Okrećem se nekim Beverlyima 2014. godište ili tako nešto oko toga godišta.

Zuzon12.12:
Pozdrav, tamo oko pocetka proljeca kupujem skuter. Dosta sam razmisljao o piaggio
beverlyu. To bi mi bio moj prvi skuter, pa me zanima da li je to prejako za prvi
skuter. Ali opet mi se ne svidjaju 50cc 4t jer su preslabi. :nono:

challenbeen:

--- Citat: Zuzon12.12 - 19 Listopad, 2024, 09:19:54 ---Pozdrav, tamo oko pocetka proljeca kupujem skuter. Dosta sam razmisljao o piaggio
beverlyu. To bi mi bio moj prvi skuter, pa me zanima da li je to prejako za prvi
skuter. Ali opet mi se ne svidjaju 50cc 4t jer su preslabi. :nono:

--- Kraj citata ---

Lijepo što pitaš. Kao netko tko je prije 4ipo godine postavio isto pitanje, mogu ti dati neki savjet. Nemoj napamet kupovati skuter, OBAVEZNO testiraj skutere, sa probnim vožnjama. Na svaku osobu, drugačije odgovara sam skuter, od položaja sjedenja do položaja nogu i same agilnosti skutera. Moj savjet je da probaš i Beverly 400 HPE, Honda ADV 350, zatim Forza 350, Yamaha Xmax 300, razne SYM modele, također i Kymco skutere. Ovi dvoje zadnje nisam napisao koji točno model jer imaju dosta 125-500 modela koji se isplati pogledati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju