Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (18/54) > >>

karlo-sp:

--- Citat: walkay - 13 Ožujak, 2016, 18:29:31 ---Vidio sam dosta VXR-a sa starim vilicema od FXR-a i sa obicnim plastikama, a znamo svi da je VXR izaso sa redizajn plastikama (rukohvat, V maska, duzi sic, poklopci zmigavca, stop...)

--- Kraj citata ---
ne mora to nista znacit , znam 2 vxra 180 stare plastike , rukohvat , v maska , stopovi , sicevi ... jedan ima uljne vilice , drugi usd vilice... znam vlasnike tako da nisu prosli 100 ruka... oba dva su 2001 godiste  :dontknow:

Alfa166DA:
možda je ipak bolje kupiti jeftinije a razliku uložiti u servis i dobije se pouzdan stroj nego natezati se do zadnje lipe kupit i onda plakat jer opet vjerojatno treba neki servis

Josip-98:
Ima jos dobrih vx/vxrova, ako je uredno servisiran i ne gazen 20 000+ km je sitnica
Najvise mi se gade vxr novi model i st sa cijenama 2000e

JosipMarijanovic:

--- Citat: Josip-98 - 13 Ožujak, 2016, 22:04:40 ---Ima jos dobrih vx/vxrova, ako je uredno servisiran i ne gazen 20 000+ km je sitnica
Najvise mi se gade vxr novi model i st sa cijenama 2000e

--- Kraj citata ---

Upravo to. Ispada da motori koji su novi kostali 8000e u isti broj godina izgube vise cijene nego skuteri koji su kostali 4000e novi. 

Josip-98:
Po meni uredni runner vx/vxr (koristen je nije ka nov, izasa je davno 2004,2005 iz ducana u odlicnom stanju, koji mali frizic od koristenja,parkiranja, prvi drugi vlasnik) vridi 9000,9500 kn (luda kuca je ponekad se vx skuplje proda od vxra radi kategorije zato ih stavljan u istu skupinu)
Novi model vx/vxr stanje kao gori samo drugacije godine vridi od 10 do 12 000 kn, s ST koju stotinu tisucu vise ovisni o godini kilometrazi i tako

Dosta njih se nece slozit sa mnon vec vidin ali kad pogledate sp 50 2004 godina traze po 1000+€

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju